Dartpile

Vægten, materialet og udformningen kan være afgørende for, at det er dig, der løber med sejren i dart. Det sociale og sjove spil dart er både en sportsgren og en fritidsinteresse, hvor alle kan være med. Bliv bedre til teknikken både derhjemme og til træning. Vælg derfor gode dartpile i vores udvalg herunder.

Få pletskud med professionelle dart-pile

Der er en grund til, at professionelle ofte lægger navn til gode dartpile – det er fordi, der er stor forskel på de forskellige typer. Fælles for alle dart-pile i vores store online udvalg herover er, at du kan vælge:

  • Den rigtige vægtklasse til dit niveau
  • Præcis den farve og form, du ønsker
  • Det materiale, som du foretrækker

Om du er til letvægtspile eller de mere tunge, om du foretrækker de farverige og slanke modeller eller de mere neutrale og klassiske, så finder du dem i vores imponerende, store online udvalg. Vi har alle materialer fra tungsten og messing til nylon og rustfrit stål – og alt derimellem. 

Hvad er forskellen på de forskellige dartpile?

De tre primære ting, der adskiller de forskellige typer dartpile fra hinanden, er vægten, materialet og udformningen.

  • Vægten på dartpile varierer fra de lette på 12 gram til de helt tunge på 50 gram. De gængse ligger i 20’erne, og jo tungere en dartpil er, jo hårdere skal du kaste for at ramme. Blandt nybegyndere anbefales en let til middel pil.
     
  • Materialet i dart-pile er ikke det samme for alle. Materialet handler dels om vægt, dels om slidstyrke og dels om størrelse. Tungsten er f.eks. dobbelt så tungt som messing, så en tungstenspil kan derfor være både kortere eller slankere end en messing pil med samme vægt. Vælg materiale, ud fra hvilken dartskive, du har. 
     
  • Udformningen af en pil er et spørgsmål om længde, ’fjer’ og facon. Lange pile er svære at styre, men flyver bedre. ’Fjerene’ på dartpile styrer retningen og findes i alle størrelser og faconer – prøv dig frem. Faconen er som regel den, der afgør, om en dartpil er velegnet til sport eller blot til hygge. 

Forny dine dartpile i vores store online udvalg her på Bilka.dk – dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge!