Rosetter

Tag festen til nye højder med farverig og flot oppyntning. Rosetter kan nemt bruges som pynt ved eksempelvis buffeter eller musikanlæg. Eller hvad med at hænge dem op på væggen? Det er kun fantasien, der sætter grænser - overrask derfor dine gæster med de fine papirsvifter i skønne farver.

Farverig pynt til enhver begivenhed 

Rosetter, eller papirsvifter, kan bruges på flere forskellige måder. Hvad med blandt andet at skabe din helt egen rosette-væg, hvor flere vifter er sat sammen for at skabe et flot design? Det kan blandt andet være en smart idé til at pynte bag et gavebord.  

Den fascinerende baggrund er på samme tid også optimal til en photobooth. Dekorér væggen med rosetter i forskellige farver og størrelser, og lad dine gæster more sig med at tage billeder foran opstillingen. Det vil uden tvivl være med til at løfte din fest til næste niveau.  

Med andre ord har de dekorative papirsvifter flere formål. Der er på den måde også mulighed for at få glæde af dem flere gange. De er nemlig oplagte at bruge til alverdens begivenheder. Fra børnefødselsdage til nytårsaften - rosetter er altid en flot løsning. 

Få styr på festen med hjælp fra Bilka.dk 

Når du går på jagt i Danmarks største vareudvalg, kan du næsten ikke undgå at finde lige netop det, du har brug for. Det gælder naturligvis også alle festartikler til den sjoveste fest. Hvad med at pynte yderligere op med de klassiske serpentiner? Du kan også gå hele vejen og pynte op med en sjov ballonbue eller nogle fine ballondyr.

Er du den kreative type? Så kan det være, at du har lyst til at lave din egen oppyntning til festen. Du kan for eksempel skabe et sammenhængende tema med hjemmelavede guirlander som matcher dine specielle servietter. Du kan finde alt du skal bruge på Bilka.dk og du behøver ikke bekymre dig - vi tilbyder nemlig altid ubegrænset returret. Så slå dig løs blandt vores mange skarpe priser.