Lappegrej til cykler

Der er ingen grund til at skulle forbi et værksted, hvis din cykel har et punkteret dæk. Med lappegrej fra Bilka.dk kan du nemlig selv fikse dækket, så du hurtigt kan cykle videre. Det er en smart investering at have et sæt med lappegrej liggende, så du nemt kan fikse den tohjulede.

Vælg mellem flere sæt med lappegrej

Er det første gang, du skal forsøge at lappe et dæk? Så har du som regel brug for lidt mere værktøj, end hvis du er rutineret i opgaven. Heldigvis kan du både finde det komplette nybegynder-sæt samt mindre genopfyldninger til dit sæt blandt udvalget på Bilka.dk.

De enkelte lapper er naturligvis alfa og omega for, at du kan stoppe luften i at sive ud af dit dæk. Samtidig er en god lim til netop cykeldæk også en nødvendighed. Vælger du en lim, der ikke er beregnet til opgaven, kan du nemlig hurtigt opleve, at lappen falder af igen. Et dækjern gør også opgaven væsentligt lettere, da det er netop denne, der nemt kan løfte selve dækket fra stellet, så du kan nå ind til slangen, der skal lappes. 

Find lige netop det lappegrej, der passer til dit behov, når du handler hos os. Vi tilbyder endda ubegrænset returret, så du roligt kan shoppe løs i vores brede sortiment.

 

Lap din cykel med et lappesæt fra Bilka.dk

Når din cykel er punkteret, er første punkt at få dækket af cyklen – det er her, et dækjern er din bedste ven. Efterfølgende skal du lokalisere, hvor der er hul på slangen. Nogle gange kan du klare dette ved at pumpe lidt ekstra luft i dækket. Ellers kan du finde en stor balje med vand, som du kan sænke slangen ned i. Dermed afslører boblerne i vandet hurtigt, hvor der er et hul.

Når lappen skal sættes på slangen, skal der være helt tørt. Væske eller fugt kan nemlig medføre, at limen ikke virker optimalt, og derfor får du ikke en god lapning. Desuden kan det anbefales at slibe let omkring hullet inden lapningen, så limen virkelig har noget at tage fat i. Herefter er det blot at lime lappen på og samle cyklen igen. Sørg for at slangen er godt beskyttet af dækket – uden at den selvfølgelig sidder i klemme eller bliver mast.