BookTok-bøger

Med hashtagget #BookTok deler online brugere deres boganbefalinger. På Bilka.dk finder du nogle af de mest populære BookTok bøger, så du kan være med på trenden og finde ud af, hvorfor bøgerne er blevet så populære. Vi har også BookTok bøger på dansk.

Bøger af Colleen Hoover

Er du klar til at dykke ned i Colleen Hoovers univers? Udforsk hele udvalget og opdag hvorfor millioner af læsere og TikTok-brugere ikke kan få nok af hendes bøger. 

BookTok bøger - en verden af anmeldelser

Elsker du at læse bøger, du har fået anbefalet af andre? Så skal du kigge efter en bog i vores udvalg af BookTok bøger. Det er bøger, der trender på det sociale media TikTok og som andre mennesker har læst og anbefalet. BookTok bøger er et mix af nye og ældre bøger, der er blevet særdeles populære grundet BookTok.

 

Hvad er BookTok?

#BookTok er et fænomen, der er startet på det sociale medie TikTok. Her samles brugere verden over om det, de elsker: bøger. Under hashtagget #BookTok anmelder brugerne bøger, de har læst. De diskuterer, anbefaler og taler om deres yndlingsbøger.

Det er et online fællesskab, en slags bogklub, hvor brugere over hele verden deltager og laver videoer, som andre kan se. Bøgerne er i forskellige genre, men det er særligt bøger for unge voksne, romantik og fantasy, der har taget brugerne med storm.

 

#SmutTok – åbenhed om romantik og kærlighed

Hashtagget #SmutTok er også en del af #BookTok-verdenen. SmutTok er et hashtag, der bruges om erotisk fiktion. Hashtagget bruges af læsere, når de skal anbefale erotiske bøger til andre. SmutTokers, som de kaldes, taler oftest om erotiske bøger, der er skrevet af kvinder til kvinder.

Men SmutTok er mere end bare erotiske bøger. Det er et slags fællesskab, hvor kvinderne er i centrum. SmutTok er med til at vise, at kvinder skal være selvsikre, og at det ikke er tabubelagt at læse sådanne bøger.

 

Find BookTok bøger på Bilka.dk

Under hashtagget #BookTok, finder du et gigantisk bibliotek af boganmeldelser, så du kan finde en ny bog, du skal læse. På Bilka.dk har vi et stort udvalg af de populære BookTok bøger og BookTok bøger på dansk, så du kan finde noget nyt at læse.