Mich Vraa bøger

Mich Vraa er en dansk forfatter, journalist og litterær oversætter, som er født i 1954. I 1982 debuterede han med spændingsromanen ‘Papegøjejagt’. Han er siden da blevet nomineret til adskillige priser for sin romantrilogi om Dansk Vestindien. Gå på opdagelse i vores bøger af Mich Vraa her på siden.

Oplev en tankevækkende fortælling om Danmarks fortid

I 1600-tallet sejlede dansk-norske skibe til Vestindien i håbet om at kolonisere den ubeboede ø, Sankt Thomas. I løbet årene blev dette en realitet, og Danmark begyndte at producere sukker på den tropiske ø i Caribien. Det blev muligt ved hjælp af slaver, og dette handler Mich Vraas anmelderroste romantrilogi om. I den spændende og dystre trilogi kan du opleve værker som:

  1. Haabet (2016)
  2. Peters kærlighed (2017)
  3. Faith (2018)

 

Det sidste bind af romanerne handler om Danmarks salg af øerne til USA, og han sætter dermed et flot punktum for sin trilogi om de Dansk Vestindiske Øer. I ‘Faith’ møder du desuden den unge fotograf, Faith Netlock, der også er fortælleren i den spændende bog.  Der er tale om en mørk og uhyggelig tid i danmarkshistorien, og det er blandt andet derfor, at Mich Vraa  blev nomineret til DR Romanprisen i 2017.

 

Fra krimibøger til historiske romaner af Mich Vraa

Selvom Mich Vraa er mest kendt for sine bøger om Dansk Vestindien, så har han også udgivet fascinerende værker i andre genrer. Blandt andet har han sammen med Morten Hesseldahl udgivet tre krimier:

  1. Arkivaren (1992)
  2. Blændet af mørke (1993)
  3. En hilsen til Gonzalo (1995)

 

Disse tre tidlige værker fra Mich Vraa er præget af interesse for krimi- og spændingsgenren, og det kommer også til udtryk i disse bøger. Bøgerne er nemlig kendetegnet ved et mere eller mindre tilfældigt møde blandt hovedpersonen og en anden karakter. Herefter kommer personerne i bøgerne ud på en eventyrlig og spændende rejse, som du ikke må gå glip af.

 

De nyeste bøger af Mich Vraa er også værd at kaste et blik på:

  1. Vaniljehuset (2021)
  2. Pigen fra det store hvide skib (2022)
  3. Tre dage i april (2022)
  4. Under en anden himmel (2023)

 

Lyder Mich Vraa bøger som noget for dig, så kan du samtidig også kaste et blik på vores mange andre bøger fra kendte forfattere. Kommer du til at bestille det forkerte bind i rækkefølgen i en trilogi, så kan du gøre brug af vores ubegrænset returret. Husk blot din kvittering.