Påske drinks: Passion Martini

Få opskriften på en lækker Passion Martini

En Passion Martini er gul, frisk, eksotisk og indbegrebet af forår – og så er den et skønt alternativ, hvis nogle af gæsterne trænger til noget andet end påskebryg og snaps ud på eftermiddagen. 

 

Passion Martini opskrift

Nedenfor får du opskriften på en lækker Passion Martini, hvis gule farve passer perfekt til påskefrokosten. Den er festlig og frisk, og den vil helt sikkert være et hit hos dine gæster.

 

Det skal du bruge (1 glas):

  • 4 cl vodka.
  • 2 cl passionsjuice.
  • 2 cl passionslikør.
  • 0,5 cl vaniljesirup.Sådan gør du:

  1. Shake ingredienserne godt i en drinksshaker sammen med isterninger og hæld indholdet op i et glas igennem en si for at undgå, at der kommer klumper af isterninger med.
  2. Pynt til sidst med passionsfrugt.

 

 

Se hvordan du laver en Passion Martini

Se med når Mathias Daa Løfquist, Danmarksmester i Cocktails & Flair, viser, hvordan en Passion Martini skal mikses. Så er du helt klar til selv at lave drinken til dine påskegæster!

Drinks opskrifter

Der er mange flere drinks, du kan servere til påske. Det handler jo også om, hvad dine gæster foretrækker, og det er måske ikke alle, der er vilde med en Passion Martini. Her får du et overblik over en masse lækre drinks, du kan servere til enhver lejlighed.

Påskefrokost

Vi giver dig masser af inspiration til påskefrokosten. Du får bl.a. et overblik over påsketraditioner, og vi giver dig gode idéer til, hvad du kan servere til den årlige påskefrokost med venner og familie.