Akustisk guitar

Den akustiske guitar er en af de mest udbredte og populære musikinstrumenter, da den både lyder godt og er nem at lære at spille på. Her kan du finde guitarer fra producenter som Santana og Tanglewood. Der er både modeller som er egnet til begyndere og til erfarne guitarspillere.

Guitarer til alle

Lige meget om du har sat dig for at lære at spille på guitar, så du kan slå akkorderne an til fællessang eller spille de helt store klassikere for dig selv. Eller om du har brug for en ny guitar, der skal ledsage dig under sangskrivning og koncerter på scenen, så kan du finde en guitar, der er akustisk her. Find din favorit her på siden, og få alle fordelene med det samme.

  • Høj kvalitet, der giver en fantastisk lyd
  • Forskellige producenter og træsorter
  • Altid billige priser og stort udvalg

Med en westernguitar, som også er en del af vores sortiment – og som er blevet enormt populær inden for de seneste par år – har du mulighed for at koble guitaren til en forstærker med det indbyggede jackstik. Det giver en perfekt blanding af en guitar med akustisk lyd og en elguitar. Vi har også et stort udvalg af både el-guitarer og ukuleler, som også er populære strengeinstrumenter.

At købe din første akustiske guitar

Det handler om at turde at springe ud i det, og det er præcis det du er ved lige nu, når du skal til at vælge din første akustiske guitar.

Nogle vælger at gå til undervisning i guitarspil, mens andre følger mange af de guides, der ligger tilgængelige på internettet eller følger bøger om guitarspil for begyndere. Det er helt op til dig selv, hvordan du vil lære at spille på guitar. Det vigtigste er blot, at du ikke lader guitaren hænge på væggen eller stå i stativet, men har den fremme tit og lader fingrene øve sig på strengene.

Akustiske guitarer fås i mange forskellige træsorter, som både giver forskellige klang og udseende. Når det gælder en akustisk guitar til begyndere, behøver du ikke gå op i træsorten, ud over hvilken udgave der passer dig bedst i udseende.

Selv hos professionelle guitarspillere er der stor uenighed om, hvilken træsort der lyder bedst, da det er en smagssag.

Køb din nye akustiske guitar her

På Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg, og der er derfor mange guitarer at vælge imellem. Når du har fundet den helt rigtige model, kan du nemt bestille den online og lade os om besværet med at få den hjem til din adresse. I samme omgang kan du købe et guitarstativ, så du har et sted at gøre af dit nye musikinstrument.