El-guitar

Start din guitarkarriere her på siden, hvor du finder vores udvalg af elektriske guitarer. Find din el-guitar, der passer bedst til dit niveau og dine behov – så går der ikke længe, inden du kan udleve din indre Clapton, Hendrix eller Slash.

El-guitar – udlev din indre Jimi Hendrix

En elektrisk guitar er blot en af de mange guitartyper, der findes. Med el-guitaren får du en guitar, der er mangfoldig, hvad musikgenrer angår – den kan nemlig bruges til alt fra rock og blues til pop og jazz. De kan lyde vidt forskellige alt efter hvilken forstærker, der bruges til. Det er med andre ord ikke uden grund, at den elektrisk guitar er højt elsket af mange ikoniske musikere som Jimi Hendrix, Eric Clapton og Keith Richards.

  • Kan bruges til mange stilarter – herunder rock og jazz

  • Elsket og anvendt af et utal af ikoner

  • Vælg imellem forskellige modeller – herunder Les Paul

Vil du også udleve din indre Hendrix? Det kan du med et af de el-guitarer, som du finder i vores udvalg her på Bilka.dk. Der er forskellige varianter at vælge imellem – og med flere prisniveauer er der en elektrisk guitar til alle budgetter. I udvalget finder du bl.a. også den berømte Les Paul-guitar.

Vælg den rigtige guitar

Hvis du er en habil guitarist, ved du formentlig allerede godt lige præcis hvilken el-guitar, du skal vælge – men er du endnu en nybegynder indenfor genren, er sagen måske en anden. Der er flere ting, der har indflydelse på hvilken guitar, der er den rette for dig.

Noget af det vigtigste er, at den el-guitar du vælger, er god at holde ved – den skal nemlig føles god og komfortabel at have i hænderne. Hvis du er helt ny i faget og endnu ikke helt kender dine behov, er det oplagt at vælge en elektrisk guitar i den billigere ende af skalaen. Ved at vælge et af de prisvenlige modeller, du finder her på siden, får du meget guitar for pengene og får en god begyndermodel, som du lære at spille på.

Find alt til musikeren på Bilka.dk

Når du køber en el-guitar, skal du være opmærksom på, at forstærker og de fornødne kabler hertil ikke medfølger. Begge dele har du brug for, når du skal spille på din nye guitar. Medmindre du vælger et sæt, hvori både el-guitar og forstærker indgår, skal du altså købe begge dele ved siden af.

Find det hele og mere til i vores udvalg af musikudstyr, hvori du også finder et bredt udvalg af bl.a. musikinstrumenter. Her er der noget for spirende guitarister, trommeslagere og ikke mindst instrumenter til børn. Bestil alt til guitarkarrieren her på Bilka.dk i dag.