Diskolys

Skal børnefødselsdagen, studenterfesten eller nytårsfesten være ekstra festlig i år? Så er diskolys en rigtig god løsning. Det giver den helt rigtige stemning og sørger for, at der bliver lagt op til dans. Du kan anvende det til både indendørs brug og i haven, så længe det er tørvejr.

Sæt farve på festen med disko-lys

Med det rigtige lys skaber du hurtigt feststemning, når det skal være lidt mere end bare en almindelig fejring. Du kan vælge mellem forskellige former for lys, der alle har deres fordele. Det handler alt sammen om, hvad du ønsker.

  • Gør din fest mere festlig
  • Kan dreje, blinke eller lyse i alle retninger
  • Fås med mange forskellige farver

 

Vælg det perfekte diskolys

Diskolys fås i mange former og med mange funktioner. Herunder får du et indblik i, hvad de forskellige lys kan:

  • Diskokugle – den klassiske diskokugle er blevet moderniseret. I dag er det nemlig ikke en kugle i spejlglas, der sender lyset videre, men en kugle med lys i forskellige farver, der skaber den ultimative feststemning.
  • Strobelys – er de kendte blitzagtige blink, der giver illusionen af at bevæge sig i ryk, som en robot.
  • Moonflower – en lang række helt skarpe laserstråler i flere farver, der lyser rundt i hele rummet og skaber en smuk stribet effekt.

 

Børnedisko

Skal du holde en børnefest er den perfekte afslutning et børnedisko med alt, hvad det indebærer. Her vil en diskokugle til loftet eller en moonflower LED lampe være et oplagt valg, der virkelig giver både flotte farver og spændende lys.

Fødselsdag for 18+

Er det blevet tid til at fejre mor og far i stedet, behøver det ikke at betyde en stille aften med god mad og vin. Det kan også være den oplagte mulighed for at vende tilbage til de gode gamle dage, hvor weekenderne blev tilbragt i byen, enten ved baren eller på dansegulvet.

Skab forskellige 'rum', ved at stille en diskolampe i den ene ende af rummet, hvor der skal danses, og holde belysningen mere diskret der, hvor der skal snakkes og nydes drinks.

Grib muligheden for at gøre det til en rigtig fest med lækkert diskolys og musik, som vækker minder. Med lækre drinks, god musik og lidt listigt lys, er der virkelig lagt op til en skøn aften.

Bilka har Danmarks største online vareudvalg, så der er rig mulighed for at finde lige præcis det, du skal bruge for at skabe den helt perfekte stemning.