Diskolys

Gør børnefødselsdagen, studenterfesten eller nytårsfesten ekstra festlig med farverigt diskolys. Godt fest lys giver den helt rigtige stemning og sørger for, at der med garanti bliver lagt op til dans.

Sæt gang i festen med diskolys

Med det rigtige diskolys skaber du hurtigt feststemning, når det skal være lidt mere end bare en almindelig fejring. På Bilka.dk kan du vælge mellem mange forskellige former for fest lys, der alle har deres fordele. Det handler alt sammen om, hvad du ønsker:

  • Gør din fest mere festlig

  • Kan dreje, blinke eller lyse i alle retninger

  • Fås med mange forskellige farver
     

Skab den perfekte børnedisko med diskolys

Skal du holde en børnefest er den perfekte afslutning et børnedisko med alt, hvad det indebærer. Her vil diskolys og -kugle til loftet eller en moonflower LED lampe være et oplagt valg, der virkelig giver både flotte farver og spændende lys.
 

Fejr fødselsdag for 18+ med spændende fest lys

Er det blevet tid til at fejre mor og far i stedet, behøver det ikke at betyde en stille aften med god mad og vin. Det kan også være den oplagte mulighed for at vende tilbage til de gode gamle dage, hvor weekenderne blev tilbragt i byen, enten ved baren eller på dansegulvet.

Skab forskellige 'rum', ved at stille diskolampe i den ene ende af rummet, hvor der skal danses, og holde belysningen mere diskret der, hvor der skal snakkes og nydes drinks.

Grib muligheden for at gøre det til en rigtig fest med lækkert diskolys og musik, som vækker minder. Med lækre drinks, god musik og lidt listigt lys, er der virkelig lagt op til en skøn aften.
 

Vælg det perfekte diskolys

Diskolys fås i mange former og med mange funktioner. Herunder får du et indblik i, hvad de forskellige lys kan:

  • Diskokugle – den klassiske diskokugle er blevet moderniseret. I dag er det nemlig ikke kun en kugle i spejlglas, der sender lyset videre, men det kan også være en kugle med lys i forskellige farver, der skaber den ultimative feststemning.

  • Strobelys – er de kendte blitzagtige blink, der giver illusionen af at bevæge sig i ryk, som en robot.

  • Moonflower – en lang række helt skarpe laserstråler i flere farver, der lyser rundt i hele rummet og skaber en smuk stribet effekt.

På Bilka.dk finder du et kæmpe vareudvalg, herunder alt indenfor diverse lysudstyr, så der er rig mulighed for at finde lige præcis det, du skal bruge for at skabe den helt perfekte stemning til hverdag og fest.