Digital forstærker – kompakt stor effekt

En digital forstærker har meget nem betjening af digital avanceret teknologi, hvilket gør den velegnet til mødelokaler og forsamlinger. Mulighed for Bluetooth giver stor bevægelsesfrihed og nem tilslutning, ligesom mikrofonindgang er et must til tale i større forsamlinger. Se udvalget af digitale forstærkere online herunder på Bilka.dk.

Brug digitale forstærkere i mødelokalet

Digital kvalitet med lavpraktisk betjening gør digitale forstærkere populære og praktiske til brug i grupper og ved møder. Modeller med Bluetooth gør desuden tilslutning til andre enheder enkel, ligesom mikrofonstik gør dem nemme at anvende til tale i større forsamlinger.

  • Få avanceret teknologi med nem betjening
  • Lavt strømforbrug og ingen varmeudledning
  • Velegnet til brug ved møder og i forsamlinger

En digital forstærker udmærker sig ved at bestå af avanceret teknologi, men kun få knapper eller kontakter. Den bruger næsten ingen strøm og udleder derfor kun lidt eller ingen varme. Den nemme betjening, det lave strømforbrug og begrænsede varmeudledning gør den velegnet til anvendelse i mødelokaler og forsamlinger.

Hvad bør du vide om en digital forstærker?

Som ved en hifi-forstærker har en digital forstærker en række faktorer, som kan være nyttige for dig at kende til, inden du vælger din nye forstærker.

  • Effekt måles i watt og angives ofte i navnet på forstærkeren i form af AMP og antal W, f.eks. AMP600, som betyder ’amplifier’ (forstærker på engelsk) med 600 W. Jo højere W, jo kraftigere effekt.
  • Bluetooth-funktion giver mulighed for trådløs forbindelse til andre musikenheder i dit hifi-system eller computere i mødelokaler. På nogle modeller kan du slå Bluetooth til og fra efter behov.
  • Mikrofonindgang bør vælges, hvis din digitale forstærker skal bruges til tale foran større forsamlinger. Indgange til mikrofon kan forekomme som jack-, phono- eller XLR-stik.
  • D-klasse henviser til et særligt lavt strømforbrug, idet det reduceres under brug og særligt i standby-mode. Digital forstærker med D-klasse kan med fordel vælges til mødelokaler, hvor den kun sjældent bruges, men står på standby det meste af tiden.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten – find en ny digital forstærker i vores store online udvalg herover på Bilka.dk – dit hypermarked!