Aktive højttalere

Er du på udkig efter et anlæg, der ikke bare er pladsbesparende, men også giver en god lyd og har få kabler, der ligger fremme? Så er det aktive højttalere, du skal vælge. Herunder finder du vores udvalg af højttalere med indbygget forstærker, så du kan give musikken et nøk opad.

Aktiv højttaler – pladsbesparende og funktionel

En aktiv højttaler er det optimale valg til dig, der gerne vil have det så let og kompakt som muligt. Forskellen mellem en passiv og en aktiv højttaler er nemlig, at den aktive model har indbygget forstærker og derfor kan sluttes direkte til dit anlæg, din pc eller din smartphone. Det betyder at:

  • Den er kompakt og derfor lettere at have med på farten eller rundt i hjemmet
  • Den kan sluttes direkte til dit anlæg, fordi den har indbygget forstærker
  • Det endda er muligt at få modeller, der kan tilkobles anlægget trådløst

Det er en smart løsning, hvis du ikke har meget plads eller bare ikke har lyst til at kæmpe med flere ledninger og stik. Er du på udkig efter god lyd med et minimum af teknik? Så er aktive højtalere præcis det du leder efter!

Sådan vælger du den helt rigtige aktive højttaler

Alt efter hvor og hvordan du skal bruge dine højttalere, kan du vælge mellem forskellige modeller. En af de væsentligste ting du kan tage med i dine overvejelser, er, om det skal være en trådløs aktiv højtaler med Bluetooth, eller om du ønsker en helt almindelig højttaler med ledning.

  • Højttaler med Bluetooth: vælger du en model med Bluetooth slipper du helt for ledninger, og det bliver lettere for dig at flytte dine højttalere med rundt både i hjemmet og på farten.
  • Højttaler med ledning: vælger du i stedet højtalere med ledning, vil du få en marginalt klarere forbindelse og en bedre lyd, men højttalerne er bundet til den afspiller, du har koblet dem til – indtil du sætter dem til en anden.

Herover har vi samlet et stort udvalg af de bedste aktive højtalere i alle prisklasser, så du kan finde en, der passer til dine behov. Bestil allerede i dag!