DVD og Blu-Ray afspillere

16 produkter
Inkl. to holdere. Prisvenlig og god på farten
999 kr.
1TB - Wi-Fi - AllShare - 3D
1.999 kr.
God basis Blu-ray og DVD afspiller
499 kr.
Gear4 Leather Jacket Flip - Taske til afspiller - læder - for Apple iPod nano (5G)
18 kr.
Gear4 IceBox Pro - Hårdt hylster til afspiller - plastik - for Apple iPod touch (2G, 3G)
11 kr.
Med HDMI-indgang
599 kr.
H: 4,47 x B: 40,50 x D: 23 cm
1.499 kr.
DVD afspiller med HDMI udgang
399 kr.
Få hurtig og stabil streaming
1.730 kr.
Afspil forskellige formater
349 kr.

Selvom meget underholdning i dag er blevet digital, så er der noget både hyggeligt og nostalgisk ved at samles om en god dvd-film. Det kræver dog en afspiller, der kan køre filmen, og her på siden finder du alt i billige dvd afspillere, dvd optagere og blu ray afspillere, så du kan sætte såvel gode, gamle klassikere som nye favoritter på.

Særligt som børnefamilie er det rart at kunne sætte en dvd-film på i ulvetimen eller hygge sammen om en god film i weekenderne. En dvd afspiller eller blu ray afspiller er et godt alternativ til eksempelvis at lade børnene se film digitalt på en tablet eller computer, hvor det kan være svært at styre, hvad de små får klikket sig ind på undervejs. Køb i stedet en dvd afspiller og et par gode film og tv-serier på dvd, så der er noget for alle aldre og temperamenter. Så er der lagt i ovnen til mange gode timers underholdning – både når børnene er alene, og når de voksne har tid til at se med.

Køb en dvd afspiller online hos Bilka.dk
Hos Bilka.dk finder du et bredt udvalg af forskellige dvd afspillere til alle behov. Vi har både dvd afspillere og blu ray afspillere samt dvd optagere, så du kan optage dine favoritprogrammer i TV og derefter se dem, når det passer ind i dit program. Vi har dvd afspillere fra kendte mærker som blandt andre Samsung, Philips og Panasonic. 
Bestil din dvd afspiller online i dag, og få fri fragt til butik ved bestilling for over 300 kr. Så kan du afhente din bestilling i en Bilka, føtex eller NETTO nær dig, når du har tid. Hvad med at bestille en dvd afspiller, så den er klar til weekendhyggen? Vi pakker din ordre med et smil, og vi glæder os til at levere den til dig!
 

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Lagerstatus
Brand