DVD og Blu-Ray afspillere

60 produkter
God basis Blu-ray og DVD afspiller
399 kr.
Inkl. to holdere. Prisvenlig og god på farten
699 kr. 999 kr.
1TB - Wi-Fi - AllShare - 3D
1.999 kr.
BUFFALO LinkStation 420 NVR - Standalone NVR - 8 kanaler - 2 x 1 TB - netværket - med 3 års 24-timers HDD Exchange
1.994 kr.
Hama 133SLPFHD - Digital fotoramme - flash 8 GB - 13.3" - 1920 x 1080 - sølv
1.766 kr.
Seagate DJI Fly Drive STGH2000400 - Wallet til datalagring - HDD 2 TB
1.060 kr.
Hikvision Turbo HD DVR DS-7316HQHI-F4/N - Standalone DVR - 16 kanaler - netværket
7.168 kr.
Hama - VHS-rensebånd
125 kr.
Hikvision Turbo HD DVR DS-7208HUHI-F2/N - Standalone DVR - 8 kanaler - netværket
2.985 kr.
Hama DIR3110 - Netværksaudioafspiller - hvid
1.668 kr.

Selvom meget underholdning i dag er blevet digital, så er der noget både hyggeligt og nostalgisk ved at samles om en god dvd-film. Det kræver dog en afspiller, der kan køre filmen, og her på siden finder du alt i billige dvd afspillere, dvd optagere og blu ray afspillere, så du kan sætte såvel gode, gamle klassikere som nye favoritter på.

Særligt som børnefamilie er det rart at kunne sætte en dvd-film på i ulvetimen eller hygge sammen om en god film i weekenderne. En dvd afspiller eller blu ray afspiller er et godt alternativ til eksempelvis at lade børnene se film digitalt på en tablet eller computer, hvor det kan være svært at styre, hvad de små får klikket sig ind på undervejs. Køb i stedet en dvd afspiller og et par gode film og tv-serier på dvd, så der er noget for alle aldre og temperamenter. Så er der lagt i ovnen til mange gode timers underholdning – både når børnene er alene, og når de voksne har tid til at se med.

Køb en dvd afspiller online hos Bilka.dk
Hos Bilka.dk finder du et bredt udvalg af forskellige dvd afspillere til alle behov. Vi har både dvd afspillere og blu ray afspillere samt dvd optagere, så du kan optage dine favoritprogrammer i TV og derefter se dem, når det passer ind i dit program. Vi har dvd afspillere fra kendte mærker som blandt andre Samsung, Philips og Panasonic. 
Bestil din dvd afspiller online i dag, og få fri fragt til butik ved bestilling for over 300 kr. Så kan du afhente din bestilling i en Bilka, føtex eller NETTO nær dig, når du har tid. Hvad med at bestille en dvd afspiller, så den er klar til weekendhyggen? Vi pakker din ordre med et smil, og vi glæder os til at levere den til dig!
 

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Lagerstatus
Brand