Xbox controllers

Er du på udkig efter en Xbox controller? Uanset hvilken grund du end måtte have, kan du finde en controller til din Xbox her på siden.

Få den bedste spiloplevelse med en ny controller

Er du den heldige ejer af en Xbox ? I så fald er der mange gode grunde til at investere i et par ekstra sæt controllere. Hvis du har flere controllere, kan I spille flere ad gangen – og dele de store, fede og sjove spiloplevelser, som konsollen kan give jer. Der er sket meget på elektronikfronten de seneste par år og det gælder ikke mindst controllere til Xbox.

De sidste nye generationer af Xbox er blevet forbedret på mange måder. Det gælder bl.a. komforten, der er blevet øget. Dette i form af gode, ergonomiske greb, der sikrer, at du kan sidde med controlleren længe og blive spillets 'Most Valued Player'. Xbox controllerne er trådløse – og har tilmed fået en større rækkevidde – så du behøver ikke bøvle med irriterende ledninger.

  • Spil flere sammen – både venner og familie
  • Helt nye funktioner
  • Øget komfort – og udført i et stilrent design

De store spiloplevelser venter lige om hjørnet – køb controllere, så du kan dele oplevelsen med andre! Der er flere modeller at vælge imellem. Fælles for dem alle er, at de er udført i Xbox' velkendte, stilrene design.

Køb en controller til din Xbox i dag

Se også det store udvalg af spil til Xbox – eller er det måske selve konsollen, der skal opgraderes? Den finder du naturligvis også her på Bilka.dk i vores store udvalg af spil og konsoller. Vores varianter er ikke bare fra Xbox, men også fra PlayStation. Når du bestiller for over 1.000 kr. hos os, leverer vi dine varer til dig fragtfrit og desuden med 30 dages returret i tilfælde af, at de ikke lever op til dine forventninger.