Xbox One konsoller - din underholdning samlet ét sted.

Velkommen til en ny generation af spil og underholdning, hvor spillene bliver mere realistiske og den underholdning, du elsker, alt sammen er samlet ét sted. Xbox One er en ”state of the art spillekonsol”, en ny generation af tv og film underholdning og meget mere. Borte er de dage med at skifte input/source på dit TV for at spille et spil eller se en film. Med Xbox One, kan du hurtigt springe fra TV til film til musik til et spil.

X box One – en af verdens bedste konsoller

Det forholder sig ofte sådan, at man enten er tilhænger af Sonys Playstation eller Microsofts Xbox. Hvis det for dit vedkommende gælder den sidstnævnte, er det fuldt forståeligt. Xbox-konsollen, der første gang blev produceret i 2001, giver dig underholdning i topklasse – og det i timevis.

Siden den første udgave udkom i starten af 00'erne, er der kommet mange generationer til, der hver gang er blevet bedre, mere højteknologiske og med et af væld af features. Den nyeste model af Xbox hedder nu Xbox One, og er et sikkert valg, hvis du skal investere i en spillekonsol. Det gælder uanset, om du allerede er bekendt med Xbox-konsollerne eller endnu ikke har haft din egen.

Xbox One har mange fordele og brugbare egenskaber, der gør den til en sikker vinder. Et af dem er det lækre, stilede design, som den er i udformet i. Med en Xbox får du altså en konsol, der ikke ødelægger det stilede udtryk i din stue – end ikke, hvis den ligger fremme. Udbuddet af spil til den populære konsol fra Sony er stort, så der findes spil, der kan spilles af hele familien.

  • Lækkert, stilet og enkelt design
  • Et væld af spilmuligheder
  • Spil med hele familien eller alle vennerne

Sørg for fremtidens underholdning og timevis af sjov med en Xbox One, som du finder her på siden i dag. Den bliver hurtigt uundværlig! Du kan vælge imellem forskellige farver i det tidløse design. Find den, der passer bedst til din smag og køb den i dag til en skarp pris. Med nogle af varianterne, som vi forhandler her, får du ikke bare selve konsollen, men får også et par spil med.

Gør din Xbox One til et samlepunkt – og spil sammen

Med konsollen medfølger en enkelt controller, men du kan altid tilkøbe ekstra konsoller. På den måde kan I spille sammen alle mand, når der skal hygges med familien eller vennerne. Find en eller flere kontrollere i vores udvalg af Xbox One-tilbehør.

En verden af muligheder

Xbox One har åbnet en verden af muligheder og tilbyder enhver konsolelskende gamer underholdning for alle pengene. Det ses blandt andet gennem Microsofts arbejde med modellerne Xbox One X og Xbox One S, som hver især byder på imponerende og fascinerende oplevelser.

Xbox One X

Xbox One X har med sin hurtige processor åbnet op for en imponerende oplevelse hos brugeren. Med sin Custom AMD CPU, der har 8 kerner, som er clocket til 2,3 GHz, leverer den ikke mindst forbedret AI, virkelighedstro detaljer og meget mere flydende interaktioner i dine spiloplevelser.

Udover en hurtigere processer er der også mere og bredere hukommelse at finde. 12 GB GDDR% grafisk hukommelse er medvirkende til at give en hastighed og en kraft, der sjældent er set ved spilydelsen. I forlængelse heraf giver en hukommelsesbåndbredde på 326 GB/sek. ligeledes sit aftryk på hurtigere og mere detaljeret spilgrafik. Tilsammen får du altså den største glæde ved længere horisonter og ikke mindst hurtigere indlæsningstider – så din gaming aldrig mister pusten!

Under vingerne af 4K kan konsollens 6 teraflop GPU endelig give omgivelser og karakterer et meget mere realistisk udtryk. Det er sjældent set før med utrolige detaljer og flydende animationer.

Xbox One S

Xbox One S har vi her at gøre med en konsol, der har fået utrolig meget ud af det for prisen. En konsol designet til at spille de bedste spil fra fortiden, nutiden og fremtiden. Her er der netop mulighed for at spille alle de gamle klassikere eller opleve dem for første gang.

Udover sin imponerende evne til at tage os tilbage i tiden gennem spil, så er der også blevet plads til en yderst rumelig lyd. Du kan høre hver en detalje i dine spil eller film, da den suveræne lyd kommer fra Dolby Atmos og DTS:X.

Brug Spotify, YouTube og mange flere. Uanset om du gamer, ser serier eller streamer, så sikrer Xbox One S en knivskarp lyd, men også grafik gennem en HDR teknologi, som er yderst pålidelig og deraf bare leverer! Her kan du opleve fantastiske farver med stor dybde i dine yndlingspil. Teknologien skaber nemlig mere kontrast mellem lys og mørke, hvilket giver en suveræn visuel oplevelse.

Køb en Xbox online på Bilka.dk i dag

Når du har fundet den Xbox One-model, som du synes bedst om, kan du bestille den hjem fra siden her i dag. Vi leverer den til dig fragtfrit og med 30 dages returret i tilfælde af, at varen ikke lever op til dine forventninger. Ingen Xbox-hygge uden spil – så husk også at kigge forbi vores store og brede udvalg af sjove, populære og underholdende spil til Xbox.