PlayStation VR

Lad dig omslutte af ekstraordinære nye verdener, placer dig midt i et fantastisk spilunivers, og oplev en ny måde at spille på med PlayStation VR. PS4 VR er det nyeste medlem af PS4-familien og fremtidens konsolspil. Er du klar til nye, betagende spiloplevelser?

Betagende PS4 VR fordybelse – prøv, spil og mærk det

Sæt dig selv midt i nye verdener med det visiragtige virtual reality-briller udviklet af Sony Computer Entertainment.

Involver andre spillere. PlayStation VR danner to forskellige billeder: Ét til headsettet og ét til tv'et, så alle kan være med.

Hør nuancer i lyden over, under og omkring dig i forbløffende høj kvalitet, takket være 3D-lydteknologi.

Oplev en helt ny verden med PlayStation VR

Hvis du er den heldige ejer af en PlayStation 4 – og formentlig er glad for den – kan vi glæde dig med, at du her på siden får muligheden for at få endnu flere og endnu vildere spiloplevelser på din konsol. Det kan du med det sidste nye indenfor spilverdenen, nemlig PlayStation VR, der står for Virtual Reality.

Sæt dig selv midt i nye verdener med det visiragtige virtual reality-briller, som er udviklet af Sony Computer Entertainment. Du kan involvere andre spillere - PlayStation VR danner nemlig to forskellige billeder: Ét til headsettet og ét til tv'et. Det betyder, at det ikke bare er en enkelt, der kan spille og få VR-oplevelsen, men alle kan være med. Hør nuancer i lyden over, under og omkring dig i forbløffende høj kvalitet, takket være 3D-lydteknologi. PlayStation VR giver dig med andre ord mulighed for at opleve en verden af at spille PlayStation på en måde, som du aldrig har gjort det før. PS4 VR kan bruges af alle PlayStation 4, så en sådan er alt det kræver, for at du kan komme i gang med betagende VR-fordybelser i fede spil.

  • Spil med hele familien eller alle vennerne
  • PlayStation 4 oplevelser på en helt nye måde
  • Kan bruges till alle PS4 konsoller

Du kan få fremtiden helt ind i din egen stue med PlayStation Virtual Reality, som du finder på siden her. Det gælder bl.a. forskellige slags headset, der giver dig lyd udover det sædvanlige. Med dem i indkøbskurven venter dig mange timers god, ekstraordinær underholdning.

Udforsk den seneste prototype

Væsentligste funktioner

* OLED-skærm

Det nye PlayStation VR-headset har en 5,7" OLED-skærm med 1920x1080 opløsning. Den nye skærm udvider dit synsfelt og giver mulighed for "low persistence", der fjerner bevægelsesslør.

* 120 Hz opdateringshastighed

Spil til PlayStation VR kan gengives med 120 FPS. Når PlayStation VR bliver kombineret med OLED-skærmens høje opdateringshastighed og kraften fra PS4, er den i stand til at byde på fantastisk grafik.

* Utrolig lav forsinkelse

Lav forsinkelse er afgørende, hvis man skal have en god VR-oplevelse, og vi har sat forsinkelsen ned til under 18 millisekunder, hvilket er omtrent halvdelen af forsinkelsen på den første Playstation VR-prototype. Det bidrager til at skabe en nærværende fornemmelse og gøre spiloplevelsen behagelig.

Husk PS4 spillene

Når du køber VR-udstyr til din PlayStation 4 må du endelig ikke glemme også at købe VR-spil i samme ombæring – uden dem kommer udstyret nemlig ikke til sin ret. I takt med at der er blevet udviklet bedre og bedre VR-udstyr er antallet af VR-spil heldigvis fulgt med, så der er masser af valgmuligheder. Det gælder uanset om du er til strategi-, skyde- eller apokalypsespil. Du kan også vælge en pakkeløsning, hvori der, udover VR-brillerne, også er et PlayStation Camera og et VR-spil.

Køb PlayStation 4 Virtual Reality på Bilka.dk

Find både udstyr og det spil, der matcher dine præferencer og til din PlayStation 4 og bestil det hjem i dag. Mangler du flere spil til din PlayStation 4? Se vores store udvalg af konsoller og spil. Her finder du alt, du skal bruge – uanset om det er selve konsollen, du mangler, eller du vil udvide dit spiludvalg.