GTA V

Køb GTA V på Bilka.dk i dag. Den 5. udgave i den populære Grand Theft Auto-serie og et af de mest efterspurgte spil - til både PlayStation og Xbox. Få vild action både i single og multiplayer til Playstation, Xbox One og PC!

GTA V er det 5. spil i Grand Theft Auto-serien. Og det er en mega succes. Faktisk det bedst sælgende underholdningsprodukt – nogensinde! Som du kan regne ud, så er GTA V det helt store spil i år, og hvad der er på alle spilentusiasters læber. Og Rockstar Games har også overgået sig selv, både historien, men også  hele universet og den frie verden er utroligt. GTA V er en form for ultra-spil. Det samler muligheden for mange forskellige små spil, i ét spil. Spil tennis, kør ræs, flyv flyvemaskine, hop i faldskærm. Eller følg de vanvittige og intense missioner.

GTA V - gameplay i særklasse

GTA V foregår i den virkelighedstro storby Los Santos, der giver et endnu større open world gameplay end nogensinde i Grand Theft Auto serien. Du kan derfor nemt få utallige timer til at gå med at udforske byen, stjæle biler, gå i butikker og mange andre ting.

Du kan også vælge følge den primære historie, og de tre kriminelle helte: Den tidligere bankrøver, Michael, den afro-amerikanske bandeleder Franklin eller Trevor, hvis ondskab slet ikke kan beskrives med ord. Og de forskellige missioner er vildere end nogensinde. Bankrøverier. Pengetransportrøveri. Og du skal selv planlægge dem. Det er her de tre nye karakterer kommer til deres ret. De har alle tre forskellige funktioner. Trevor kan gå amok og tage opmærksomheden, mens Michael planlægger flugten – og Franklin på afstand holder uvedkommende væk.

GTA 5 kommer altså med et helt nyt og unikt gameplay, du skal glæde dig til at komme igang med.

GTA V Online - en helt ny måde at spille Grand Theft Auto på

Og hvad endnu bedre er, så er der også mulighed for at spille med dine venner i GTA Online. Spillet foregår stadig i den frie verden, Los Santos. Du udformer selv din figur, vælger tøj og køber lejlighed. Du kan rotte dig sammen med andre spillere online og forme en bande. Eller du kan smide en dusør på din værste fjende, og få ryddet ham af vejen.