Assassins Creed

Vi præsenterer Assassin's Creed® Unity, næste kapitel i den storsælgende serie med kræfterne fra den helt nye Anvil-spilmotor, der er bygget op fra grunden af. Her kan du opleve den franske revolution som aldrig før fra stormen på Bastillen til henrettelsen af kong Louis XVI – og hjælpe det franske folk med at skabe en helt ny fremtid.

Assassin's creed Unity Paris GamesCom Trailer

Paris, 1789. Den franske revolution har gjort byen, der engang var storslået, til et sted fyldt med terror og kaos. De brostensbelagt gader flyder med blodet fra de folk, der har vovet at rejse sig mod et undertrykkende aristokrati. Midt i en nation i splittelse begiver en ung mand ved navn Arno sig ud på en usædvanlig rejse for at afdække de sande kræfter bag revolutionen. Jagten kaster ham ind midt i en nådesløs kamp om nationens skæbne og gør ham til en ægte mestersnigmorder.

En ny nådesløs helt i en brutal verden

Spil som Arno, en helt ny type snigmorder, der er endnu mere dødbringende end sine forfædre. Få ram på dit bytte med en række af nye våben som Phantom Blade, en Hidden Blade der kan bruges som armbrøst.

Ny type parkour-, kamp- og snigemekanik

Nyd en enestående grad af frihed og styring af din snigmorder, bragt til live af Anvil-spilmotoren.

  • Fuld bevægelseskontrol: ny parkour-mekanik med glidende løb op ad, hen over og ned ad bymure og bygninger.
  • Et revideret kampsystem giver dig en bedre oplevelse af kampe baseret på evner, timing og flow.
  • Forbedret måde at snige sig rundt på det i den nye snige-spiltype, skjulesystem og teknikker til at manipulere menneskemængder med. Hold dig skjult, følg efter dit bytte, og slå til uden forvarsel.

Skab din egen mestersingmorder med tilpasningsværktæjet

Skab din egen unikke spillestil, ved at vælge dine våben, udstyr, tøj og specialiserede evner. Vælg mellem hundreder af mulige kombinationer, og byg dine evner i snigeri, kamp og navigation fra et omfattende evnetræ. Bliv den ultimative mestersnigmorder.

Opdag Paris under revolutionen som aldrig før

Ban dig vej gennem en åben by i fuld skala, muliggjort af Anvil-spilmotoren.

  • Udforsk detaljerede værelser i bygninger, og opdag hemmelige katakomber og kloakker.
  • Begiv dig ud på forfædremissioner, skattejagter, mordmysterier, kontrakter med mere. Byen er fyldt med aktiviteter, som vil holde dig fanget i timevis.
  • Oplev kaoset i den franske revolution med egne øjne, når du lever dig ind i realistiske menneskemængder på op til 5.000 personer, der styres af maskinen.

En unik samarbejdsoplevelse, du bare må prøve

Udover en legendarisk singleplayer-kampagne kan du opleve den online åbne verden i 1700-tallets Paris sammen med op til tre venner. Udfør stort anlagte røverier, og deltag i historie-missioner designet specielt til samarbejdsspil. Sabotér en henrettelse. Beskyt en hersker. Dræb en agent for Tempelridderne. Men sejren er ikke nem at opnå: du og din dødbringende bande må bruge kommunikation, koordinering og forskellige evner til at løse missionerne, før I forsvinder ind i skyggerne..