Hav dine filer med på farten på et USB-stik

Det lille USB-stik er en nem og hurtig måde at lave overførsler af mange forskellige typer filer. Det er især smart til større filer, du ikke kan sende over mail eller lignende. Udforsk vores forskellige USB sticks her på Bilka.dk.

Vælg det rigtige USB-stick 

Når du skal vælge et USB-stik, bør du gøre op med dig selv, hvor meget plads du har brug for. Du ka’ nemlig få dem med forskellige mængder lagerplads. Tænk også over, hvad du primært har tænkt dig at gemme på dit USB-stik. Videoer og billeder fylder for eksempel en del mere end almindelige tekstfiler. 

Det smarte ved et USB-stick er, at det er nemt at have med dig overalt. Du kan have det til at hænge i dit nøglebundt eller ligge i din taske, så du altid har dine billeder, filer og andet data med dig. De fleste af de USB-stiks, som vi forhandler, har en smart lille hætte, der er med til at beskytte USB-stikket og dine data. 

Her på Bilka.dk forhandler vi blandt andet USB-sticks fra Kingston og Sandisk. Det er begge brands, der er velkendte for deres kvalitet og effektivitet. 

Udforsk vores store udvalg af elektronik

Bilka.dk har Danmarks største vareudvalg, og derfor finder du her hos os også et stort udvalg af elektronik. Du kan finde alt fra computere, mobiltelefoner og TV’er til babyalarmer, GPS’ere og sportsure. 

Her hos os får du også rigtig skarpe priser på dine elektronikprodukter. Samtidig får vi ligeledes fantastiske ratings på Pricerunner, der viser, at vores kunder er glade for os, og den service vi yder. Når du handler for mere end 1.000 kr., så leverer vi gratis dine produkter hjem til dig. 

Du ka’ her på Bilka.dk også finde mange forskellige guides, der kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige elektronikprodukter. Du kan blandt andet læse en guide, der hjælper dig med at finde den helt rigtige bærbare computer til både skole og gaming.