Ekstern harddisk

Tag backup af dine billeder og videoer med en ekstern harddisk, så du altid er sikker på, at de dyrbare ferieminder ikke går tabt før computeren gør. Vi fører et bredt udvalg af eksterne harddiske fra mange anerkendte mærker.

Gem filer, billeder og videoer med en ekstern harddisk

Vil du tage backup af dine filer, billeder og videoer eller er computeren ved at blive sløv og helst skal tømmes for igen at fungere optimalt, så er en ekstern harddisk et perfekt valg. Specielt billeder og videoer er oplagt at lægge dem over på en ekstern harddisk, så computerens interne hukommelse ikke bliver fyldt op.

Desuden giver backup på en ekstern harddisk også sikkerhed, så dine dyrebare ferieminder og videoer ikke går tabt, hvis der skulle ske noget med computeren. Den eksterne harddisk er nem at tage med takket være sin lille størrelse, så du kan tage backup af filer, billeder og videoer uanset om du er hjemme, på familiebesøg eller ferie i udlandet.

  • Tøm computerens hukommelse og undgå, at den bliver sløv
  • Gem dine billeder og vigtige filer sikkert
  • Vælg imellem mange forskelle modeller – med en kapacitet på helt op til 8 TB

På Bilka.dk fører vi et bredt udvalg af eksterne harddiske, så du nemt finder en harddisk, der passer til dine behov. Vores udvalg af eksterne harddiske spænder bredt og med hukommelse blandt vores største eksterne harddiske helt op til 8 TB (8000 GB), så er du sikret masser af backupplads. Find den eksterne harddisk, der på bedste vis matcher dine behov – og bestil den fra siden her i dag.

Hvilken harddisk skal jeg vælge?

Der er stor forskel på de forskellige eksterne harddiske, både hvad angår kapacitet og funktioner. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge? Filtyper som billeder, film og musik er noget af det, der fylder meget på din computer, tablet, smartphone eller hvor end du har det til at ligge.

Har du meget af det, kan du med fordel vælge en stor harddisk. Hvilken, der er den rigtige for dig, afhænger også af hukommelsen på din enhed – hvis denne er meget lille, har du typisk brug for mere plads eksternt. Hvis en ekstern harddisk har en høj lagerkapacitet, vil det afspejles i prisen. Du skal derfor også have gjort op med dig selv, hvilket beløb du er klar til at bruge på den.

Bestil en ekstern harddisk her

Køb din nye eksterne harddisk på Bilka.dk i dag. Så er du klar til at gemme alle dine billeder, filer og andet fra computeren ned på en ekstern harddisk.