Webcam

Med et webcam til computeren kan du bedre holde kontakten ved lige med venner og familie, der bor langt væk. Det er også en god idé at opdatere dit webcam på computeren, så du kan afholde online møder af endnu bedre kvalitet. Se udvalget herunder og køb dit webkamera på Bilka.dk i dag.

Hold kontakten med et webcam

Det kan være rigtig rart at holde kontakten med ungerne, hvis de er på efterskole eller tager en del af uddannelsen i udlandet, og med et webcam kan du have videosamtaler i høj opløsning, der gør, at I ikke føles så langt fra hinanden.

Derfor skal du anskaffe dig et webkamera:

  • Få et godt og klart billede på enhver skærm

  • Let og hurtig tilslutning og anvendelse

  • Mulighed for videosamtaler til hele verden

Hvad enten det er fordi du ønsker at have billede på, når du taler i telefon, du drømmer om at lave videoer til YouTube, eller du skal bruge dit webkamera til overvågning, så finder du det helt rigtige webcam her på Bilka.dk.
 

Vælg det rigtige webcam

Et webcam skal forbindes til computeren, men alt efter, hvad du skal bruge det til, kan du finde modeller, der forbindes på forskellige måder. De tre mest udbredte måder at forbinde dit webkamera til computeren er som følger:

  • USB: Den letteste måde, som vi kender det fra vores telefoner, backupdiske og lignende. Webkameraet forbindes til din computer med et USB-stik. Det er let at bruge, og du skal ikke gøre andet end at tilslutte det, så er det klar til brug.

  • Ethernet: Disse lidt dyrere webcams tilsluttes gennem ethernetporten og giver en hurtigere og mere klar forbindelse, der egner sig rigtig godt, hvis der skal laves samtaler, der samler flere forskellige billeder eller flere deltagere.

  • Trådløs: Her behøver du ikke en ledning for at forbinde kameraet til din computer, det kræver blot en trådløs forbindelse. Disse webcams har en stor bevægelsesfrihed og kan derfor med stor fordel bruges, hvis du ønsker at kunne bevæge dig under en samtale eller vil overvåge dit hjem, når du ikke er hjemme.

Udforsk det brede udvalg af forskellige webcams herover og bestil dit nye webkamera online på Bilka.dk allerede i dag!