Musemåtter

125 produkter
Legendarisk musemåtte i stof
79 kr.
ROCCAT Taito control Mini - Musemåtte - blå
77 kr.
"Scooter"
51 kr.
OMEN by HP 200 - Musemåtte - sort
144 kr.
APC - Tastaturskuffe - sort - 1U - for NetShelter EP; NetShelter ES; NetShelter SX; Netshelter VX; NetShelter WX
2.904 kr.
Allsop Camouflage Mousepad - Musemåtte - kamoflage grøn
51 kr.
"Globe"
51 kr.
Allsop Cupertino Mouse Pad - Musemåtte - hvid
87 kr.
SteelSeries QcK+ Limited - Musemåtte
299 kr.
Allsop Cupertino Mouse Pad - Musemåtte - rosa
93 kr.
DuoPad - Håndledsstøtte - rød
82 kr.
"Football on fire"
51 kr.

Musemåtter

Mangler du en god musemåtte til kontoret? På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af musemåtter til både arbejdsbrug og gaming. Find din foretrukne musemåtte i vores sortiment, og bestil den hjem online her på siden med fri fragt til butik ved køb over 300 kr. Du har altid 30 dages fuld returret, så du kan trygt købe din musemåtte her hos os.

En musemåtte er uundværlig, hvis du til daglig bruger en computermus til at navigere rundt på din computer. En musemåtte sikrer dig et skridsikkert underlag, der gør din mus nem at styre. Det er særligt essentielt, hvis du har brug for at være meget præcis med musen – eksempelvis under spil eller hvis du ofte arbejder med små detaljer i grafiske programmer.

Hos Bilka.dk har vi musemåtter af høj kvalitet til skarpe priser, og vi går meget op i at kunne tilbyde dig så alsidigt et udvalg af musemåtter som overhovedet muligt. Tag et kig på de mange muligheder, og find din foretrukne model. Du kan også købe flere forskellige musemåtter, som du kan skifte imellem, hvis du foretrækker det. Under alle omstændigheder tilbyder vi hurtig levering, og du kan vælge at få leveret enten til din hjemmeadresse eller til en Bilka, føtex eller NETTO i dit nabolag, hvor du selv kan hente din nye musemåtte, når det passer ind i din hverdag – eksempelvis når du alligevel er afsted for at handle ind til aftensmaden.

Se også vores øvrige udvalg af computertilbehør. Vi har blandt andet mus og tastaturer, headsets og højttalere, webkameraer, software, computertasker og computerskærme – for blot at nævne nogle få blandt de kategorier inden for computertilbehør, du finder på Bilka.dk.

Køb din nye musemåtte online hos Bilka.dk

Er du på udkig efter en ny musemåtte, der skaber en god overflade for din computermus at glide henover, og som derfor giver dig den største bevægelsesfrihed? Gå på opdagelse blandt de mange muligheder online her på siden, og find den musemåtte, der skal hjem til dig at bo. Her er ikke langt fra tanke til køb, og du kan nemt bestille en ny musemåtte hjem med blot få klik med musen.

Vores musemåtter er nøje udvalgt, så du får adgang til de bedste musemåtter på markedet, når du handler hos os. Med kendte mærker som HP, SteelSeries, Acer og Corsair går du aldrig galt i byen, og du kan glæde dig til, at din nye musemåtte lander hjemme hos dig. Bestil den til din hjemmeadresse eller til din nærmeste Bilka. Vi glæder os til at sende den afsted til dig inden længe!

Har du brug for rådgivning undervejs i købsprocessen? Vores medarbejdere i kundeservice er altid klar med et godt råd eller en hjælpende hånd. Kontakt os telefonisk eller over mail, og lad os hjælpe dig godt videre, så du snart kan få din nye musemåtte hjem og komme i gang med at bruge den foran skærmen.