Brændely

Hold dit brænde til brændeoven, pejsen og bålet tørt med et smart brændeskur eller brændely. Find den model her på siden, der passer til netop dit behov, dit udeareal og ikke mindst din smag.

Brændeskur og brændely – altid tørt brænde

Uden tørt brænde dur bålet ikke. Det er ganske vist ikke sådan, at den oprindelige talemåde lyder – men det kunne det lige så godt have været. Uanset hvad du bruger af brændsel, skal det nemlig allerhelst være helt tørt. Hvis du har en brændeovn eller på anden vis opvarmer dit hjem med kløvet brænde, skal der store mængder til – også mere end hvad du kan have indenfor.

Med et brændeskur eller brændely, der fx står op ad din garage eller dit skur, behøver du ikke optage pladsen i huset eller andre steder i dit hjem. I brændelyet eller -skuret kan du opbevare dit brænde og ikke mindst holde det tørt for vind og vejr – og klar til brug, når det bliver koldt.

  • Hold dit brænde tørt
  • Få plads i skuret til dine haveredskaber
  • Til både det store og lille behov – vælg imellem flere forskellige typer og størrelser

 

Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige former for brændely. Der er ligeledes flere størrelser at vælge imellem, hvorfor der er en variant til både det store og lille behov. Kom vinterhalvårets kolde tider i forkøbet og bestil et brændely eller -skur til dit brændsel her på siden allerede i dag.

 

Hvilket brændely skal jeg vælge?

Der kan være stor forskel på, hvor meget de forskellige varianter af brændely kan rumme af brænde. Det afhænger naturligvis af størrelsen, men er også et spørgsmål om hvilken udformning, brændelyet har. Et ikke så pladskrævende, men dog rummeligt, valg er et brændeskjul. Denne model placeres op ad en mur og er dermed en diskret løsning.

For det helt store behov kan vælges en brændetønde, der, som navnet antyder, er en tønde, der kan fyldes op med brænde. Denne er dog noget mere pladskrævende, så en forudsætning for dette valg er naturligvis, at du på dit udeareal har et relativt stort område til rådighed. Det er med andre ord en god idé, at du lader både dit behov og tilgængelige udeareal afgøre, hvilken størrelse og type brændely, du vælger.

 

Køb et brændely på Bilka.dk

Hvad end det er et rummeligt brændeskur eller et mindre, diskret brændely, du er på udkig efter, kan du finde det i vores brede udvalg på Bilka.dk. Bestil det hjem online i dag og bliv helt klar til årets kølige dage. Bilka.dk er dit Hypermarked – vores vareudvalg er Danmarks største, så vi har alt, hvad du skal bruge!