Kompressorer og tilbehør

Er du på udkig efter en kompressor, der kan gøre arbejdet nemmere for dig? Find den her i udvalget på Bilka.dk, hvor du kan vælge imellem de bedste kvalitets brands såsom Stanley.

Find en effektiv kompressor online her

En kompressor er fundamentet for alt arbejde med trykluft. Du kan spare både tid og energi ved at anvende trykluft – det gælder fx diverse sprøjtemalearbejde, højtryksrensning, til at bruge en sømpistol og simple, men tidskrævende opgaver som at pumpe cyklen eller fodbolden.

  • Stort udvalg af størrelser og kompressortilbehør
  • Vælg høj kvalitet med et anerkendt brand
  • Klar dine gør-det-selv-opgaver nemt og hurtigt

Du finder den rette kompressor i vores store udvalg på Bilka.dk, hvor du foruden forskellige kompressor kan bestille alt det kompressortilbehør du mangler, hjem. I udvalget finder du kompressorer fra nogle af markedets mest anerkendte mærker som Stanley.

Vælg den rette kompressor

Når du skal vælge, hvilken kompressor, du skal vælge, er det først og fremmest et spørgsmål om, hvor stor kapacitet du har brug for. Dette afhænger af, omfanget af de opgaver, du skal bruge kompressoren til. Hvis det primært er mindre opgaver som pumpning af cykler og bolde eller til brug af en dykkerpistol, kan du fint vælge en mindre kompressor.

Er det i stedet mere krævende opgaver som lakering og sprøjtemaling, som du skal udføre, anbefales du at vælge en større model. Som udgangspunkt er det allervigtigste, at du vælger den kompressor, der passer bedst til dit trykluftværktøj.

Nogle – især de store modeller – kompressor kan have et højt støjniveau. Hvis du skal anvende kompressoren i rum, hvor andre personer opholder sig, kan det en støjende kompressor være yderst generende. Hvis et lavt støjniveau ligger dig på sinde, kan du med fordel vælge en lydsvag model.

Køb en kompressor på Bilka.dk i dag

Find den kompressor, der passer dine behov her på Bilka.dk og bestil den hjem i dag. Du får altid ubegrænset returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger. Mangler du trykluftværktøj til din nye kompressor? Det finder du naturligvis også i vores store udvalg af trykluft- og gasværktøj. Vi har Danmarks største vareudvalg, så vi er sikre på, at du også finder lige det, du skal bruge.