Måleinstrumenter og -værktøj

Hurtig, præcis og nøjagtig opmåling er ingen sag med de rigtige måleinstrumenter. Du finder dem i vores store udvalg blandt et væld af typer, størrelser og brands – herunder Stanley, Hultafors og Bahco.

Find måleinstrumenter på Bilka.dk

Til nogle gør-det-selv-projekter er det vigtigt, du foretager en rigtig opmåling for det bedste resultat. Der findes et væld af forskelligt udstyr til netop opmåling – både det enkle udstyr til gør-det-selv-handymanden og specialudstyret til fagfolk. Som udgangspunkt gælder det, at jo mere avanceret et måleinstrument, jo mere præcis og nøjagtig en opmåling kan du få.

  • Stort udvalg - både til professionelle fagfolk og amatører
  • Forskellige funktioner og egenskaber
  • Nem og præcis opmåling
  • Vælg imellem anerkendte brands

Find det måleudstyr du mangler, uanset om du er amatør eller professionel. Udvalget er stort og prisniveauerne er mange, så der findes helt sikkert noget måleudstyr, der passer til dine behov og din pengepung. Du kan tilmed vælge imellem måleudstyr fra nogle af markedets bedste producenter, herunder bl.a. Stanley og Hultafors.

Vælg det rigtige måleudstyr

Hvilke måleinstrumenter, du skal vælge, afhænger af omfanget af dine måleopgaver. Her får du et overblik over de mest gængse måleinstrumenter. Samtlige af dem finder du i vores store udvalg på Bilka.dk.

  • Det nok mest velkendte måleudstyr er en lineal eller tommestok. Du kan vælge begge dele i forskellige længder, alt afhængig af, hvilke længder, du normalt skal have målt. En tommestok er generelt et uundværligt stykke værktøj i din værktøjskasse. På samme vis virker en skydelære, hvormed du kan opnå en præcis opmåling. Denne fås også i en digital skydelære med display, der giver en helt nøjagtig opmåling.
  • Et målebånd kan typisk måle en hel del længere end en tommestok. Målebåndet har desuden en stor bevægelighed, hvorfor det er særligt velegnet til at måle ikke-plane emner.
  • Har du brug for at måle meget lange afstande – mere end 8 meter – kan du vælge et båndmål, der fungerer som et stort målebånd. I båndmålets tilfælde er båndet monteret på en praktisk tromle, som du kan flytte med, og måle op til 50 meter.
  • Hvor både målebånd, lineal og tommestok måler længde, er det i stedet vater, som vaterpasset måler. Med det forstås hvor lodret eller vandret et givent element er. I udvalget finder du vaterpas i forskellige længder.
  • For professionelle fagfolk, hvor opmålingerne skal være helt nøjagtige og præcise findes diverse måleinstrumenter, der anvender lasere. De avancerede laserafstandsmålere er ikke bare yderst præcise og nøjagtige i opmålingerne, de har desuden en imponerende rækkevidde, der gør det muligt at måle store afstande præcist.

I vores store udvalg af udstyr til opmåling finder du desuden en lang række måleinstrumenter der ikke måler længde, men øvrige enheder som fx fugt-, temperatur og

Køb måleinstrumenter og -værktøj online i dag

Find det helt rigtige måleudstyr på Bilka.dk og bestil det hjem i dag. Vi giver dig altid ubegrænset returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked – her finder du nemlig alt, du skal bruge!