Sømpistoler

Spar både tid og kræfter med en effektiv, kraftfuld og hurtig sømpistol, som du finder her på Bilka.dk. Vælg imellem forskellige kapaciteter og størrelser, der sikrer dig et perfekt resultat.

Find en sømpistol på Bilka.dk

En sømpistol er et must, hvis du som gør-det-selv-mand står overfor et stort håndværkerprojekt. Det gælder hvis du fx lægger tag eller gulv, opsætter skillevægge eller beklæder facader. Sømpistolen hjælper dig med at opnå et professionelt resultat uanset opgaven – og er samtidig så kraftfuld og hurtig at anvende, at den sparer dig for både tid og kræfter.

  • Bredt udvalg i forskellige prisklasser
  • Få et professionelt resultat og spar på kræfterne
  • Vælg imellem kraftfulde, trykluftdrevne modeller

Du finder dit nye yndlingsværktøj på Bilka.dk. I udvalget kan du vælge imellem kraftfulde sømpistoler i forskellige prisklasser og du finder altså også en, der passer dine behov og din pengepung.

Vælg den rigtige model

Sømpistolen fungerer ved, at den så og sige skyder skruerne ind i det materiale, du anvender den til. Du skal derfor håndværktøj-, der er drevet af håndkraft og undgår derfor skæve søm og ømme arme. Hvor kraftfuld sømpistolen er, afhænger af, hvilken type du vælger. Der findes overordnet set tre typer sømpistol – el-, trykluft- og gasdrevet.

  • En eldrevet model kører på batteri og er med dens forholdsvis lave vægt og store brugervenlighed den sømpistol, der er lettest at anvende.
  • Vælger du i stedet en trykluftdrevet model kræver det, at du har en kompressor til rådighed. Det er nemlig denne, der er driver sømpistolen. Til gengæld får du en sømpistol, der er yderst kraftfuld og som kan håndtere hårde materiale. Denne type anbefales til den lidt mere erfarne handyman.
  • Den mest kraftfulde – og dermed allermest krævende – sømpistol får du med en gasdrevet model. Denne er yderst slagkraftig og anvendes primært af fagfolk til professionelt brug.

Hvilken af de tre, du skal vælge afhænger af dit behov – og ikke mindst hvor stort et omfang, dine gør-det-selv-opgaver er af. Uanset hvilken type du vælger, er det vigtigt at huske på, at sømpistolerne skal anvendes med stor påpasselighed. Inden brug skal du sikre dig, at du kan håndtere sømpistolen – og du skal ikke mindst gør en dyd ud af at beskytte dig selv og andre, når du anvender den. Det gælder både beskyttelsesbriller og høreværn, ligeså vel som at der ikke bør være andre personer i nærheden.

Køb en sømpistol online i dag

Find en effektiv sømpistol og klar gør-det-selv-opgaverne hurtigt og professionelt – bestil den allerede i dag. Hvis du også mangler søm til sømpistolen, finder du dem naturligvis også på Bilka.dk.

Her finder du også et stort udvalg af alt slags værktøj til både amatør gør-det-selv-manden og professionelle fagfolk. Har du endnu ikke en kompressor? Find den helt rette kompressor i vores brede udvalg. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!