Pengeskabe og værdiskabe

Ligegyldigt hvor godt du sikrer dit hjem, er det ingen garanti for, at ubudne gæster ikke finder indenfor alligevel. Du kan dog gøre meget for, at de ikke stikker afsted med dine personlige ejendele og værdigenstande. Se udvalget af pengeskabe og værdiskabe her.

Sikre dine værdier i et pengeskab eller værdiskab

Med et pengeskab til dine værdier – hvad enten de er økonomiske eller blot af affektionsværdi – får du en god løsning til i første omgang at få dine vigtigste ejendele væk fra indbrudstyvenes synsfelt.

Det er et stort sats at give sig i kast med at forsøge at åbne et pengeskab, som man ikke ved, hvad indeholder. Derfor er dine værdigenstande noget mere sikre her, end de ville være, hvis de blot lå frit fremme i dit hjem og tyvene kunne snuppe dem med sig hurtigt og uden problemer.

Det kan du opbevare i dit pengeskab

Vores pengeskabe og værdiskabe – eller pengebokse og værdibokse, som de også kaldes – fås i mange forskellige modeller online her på siden. Vi giver dig her vores bud på, hvad du eksempelvis med fordel kan opbevare i dit pengeskab eller værdiskab, så du er bedre sikret ved indbrud:

  • Store kontantbeløb
  • Dyr elektronik, herunder spejlreflekskamera, iPad og lignende
  • Smykker og andre arvestykker med affektionsværdi
  • Værdifulde dokumenter
  • Adgangskoder
  • Nøgler til aflåste steder i dit hjem
  • Betalingskort som du ikke har med dig i det daglige

Der er således mange muligheder i at eje et robust og sikkert pengeskab til opbevaring af dine værdigenstande, og vi anbefaler alle, at de anskaffer sig et pengeskab, så der ikke ligger store værdier og flyder rundt om i boligen, når I tager hjemmefra.

Køb et pengeskab til dine værdier online på Bilka.dk

Kan du se idéen i at sikre dine værdigenstande i et aflåst pengeskab? Så kan du finde det perfekte pengeskab eller værdiskab online her hos Bilka.dk. Vores pengeskabe har elektronisk lås, og nogle har sågar fingeraftrykslæser, så du kan være sikker på, at det kun er dig selv, der kan få adgang til pengeskabet.

Nogle pengeskabe programmeres med en kort kode, imens andre kræver en lang kode og derfor er mere sikre imod indbrud. Nogle har både kodelås og almindelig nøgle, så du selv kan vælge, hvordan du vil låse dit pengeskab. En anden god måde at sikrer dig mod indbrud er med en alarm. Find det store udvalg af forskellige typer af alarmer her.