Nøglebokse og hængelåse

Vil du gerne kunne gemme dine nøgler eller andre værdigenstande sikkert væk? Så bør du have en smart nøgleboks eller hængelås. Her på Bilka.dk kan du få nemme nøglebokse og hængelåse med kode. 

Lås dine ting væk med en hængelås 

Har du prøvet at miste dine ting? Så kender du sikkert den ærgerlige følelse, som opstår, når nysgerrige fingre har været forbi. Heldigvis kan du gøre det mere trygt med en hængelås. Du kan for eksempel bruge låsen til at: 

  •  Sikre dine ting i skabet i fitnesscentret 
  •  Låse din kuffert eller rejsetaske med kode 
  • Sikre dit skur, kælderrum eller værktøjskasse 

  

Der er altså mange muligheder for at sikre, at dine ting ikke falder i de forkerte hænder. På den måde kan du trygt have værdifuldt indhold i træningsskabet, i kufferten, på værkstedet og i kælderen. 

  

Gem din ekstranøgle i en smart nøgleboks 

Det kan give ekstra ro i maven, når nøgler er aflåst sikkert væk i en boks. For eksempel har du et sted at opbevare dine nøgler, så du altid ved, hvor de er – uden at uvedkommende kan få fat i dem. 

Du kan også bruge nøgleboksen til dine børn. Hvis de ikke er klar til at have ansvar for deres egen nøgle, er en nøgleboks ideel til at have hængende i garagen eller skuret. Så kan børnene komme indenfor, uden at du skal skynde dig hjem. Nøgleboksen er også ideel, hvis du har mistet din egen nøgle. 

  

Find låse og bokse til nøgler på Bilka.dk 

På Bilka.dk har vi både hængelåse og nøglebokse til forskellige formål. Fælles for dem alle er, at de hjælper med at beskytte dine ejendele. 

Vælger du for eksempel en nøglebox eller hængelås med kode, er det kun dig og personer, der har fået koden at vide, som kan komme ind til indholdet. Så snart du lukker boxen eller drejer på tallene, låser den automatisk. 

Du vælger bare koden ud fra de tre-fire talrækker, som vores hængelåse tilbyder. Se også vores forskellige alarmer og overvågningskameraer i vores online udvalg.