Spartelmasse og polyfilla

Skal du gøre væggen mere jævn og glat? Har du nogle huller og revner, du vil skjule? Med spartelmasse og Polyfilla kan du klare både de mindre og større gør-det-selv opgaver. Find en variant, der matcher dine behov, blandt vores udvalg her på siden. 

Spartelmasse sikrer et jævnt malerarbejde 

Skal du til at male væggene derhjemme? Så kan det være en god idé at undersøge, hvorvidt du har brug for at spartle den inden. Det kan nemlig være, at væggen bærer præg af diverse ujævnheder og forskelle i niveauerne. Er dette tilfældet, og går du bare direkte i gang med at bruge maling på overfladen, vil resultatet med al sandsynlighed også blive ujævnt.  

Vil du gerne undgå dette, kan du have behov for at spartle væggen inden med spartelmasse for at sikre en så jævn og flot overflade som muligt. Samtidig kan spartelmasse være godt at bruge til at skjule samlingerne på gipsvægge. Uanset hvad tilfældet er for dig, kan du på Bilka.dk få det nødvendige spartelmasse til at komme godt i hus med opgaven. 

 

Skjul de små huller og revner med Polyfilla 

Her på siden finder du ikke blot almindelig spartelmasse. På Bilka.dk fører vi også flere varianter af Polyfilla. Ligesom spartelmasse er dette produkt nyttig, når du vil udligne ujævnheder og andet der kan forstyrre dit malerarbejde. Den klare forskel ved Polyfilla er dog, at den er mere oplagt at bruge på mindre områder, der kræver en smule mere præcision og lidt mindre masse. Det er især ideel at bruge, hvis du vil lappe revner eller udfylde huller i væggen. Polyfilla er ganske ligetil at bruge og kræver blot en spartel til at sikre det rette finish. 

Blandt vores udvalg af Polyfilla finder du flere forskellige varianter, der er egnet til forskellige typer overflader og vægge. Skal du lappe et hul eller revne i en trævæg eller en træplade, bør du anvende træfiller. Du kan også få Polyfilla til savsmuldstapet, hvis du har det derhjemme. Alternativt kan du vælge den hurtigtørrende udgaver, som du kan bruge mange forskellige steder i hjemmet.