Worx Vision

På Bilka.dk finder du Worx Vision robotplæneklippere uden kanttråd, der gør det nemmere og bedre end nogensinde at have en robotplæneklipper til at klare græsslåningen i din have. Med et avanceret Full HD vidvinkelkamera, er det muligt for robotplæneklipperen at se omgivelserne og undgå forhindringer. Det giver desuden en ukompliceret brugeroplevelse og effektiv klipning til kanten. Oplev de mange fordele og højteknologiske funktioner med de intelligente robotplæneklippere uden kanttråd fra Worx Vision lige her på Bilka.dk. 

Worx Vision robotplæneklippere uden kanttråd: Et intelligent mesterstykke

Robotteknologi til anvendelse i husholdningen er blevet mere udbredt i løbet af den seneste håndfuld år. Især robotstøvsugere har oplevet stor fremgang, i forhold til udviklingen i både de tekniske kapabiliteter og antallet af folk, der har en i sit hjem.

Robotplæneklippere har dog i lang tid haltet en smule efter i udviklingen - indtil nu. Med de innovative Worx Vision robotplæneklippere uden kanttråd kan du opleve hidtil uset brugervenlighed samt knivskarpe resultater for hvilken som helst græsplæne. 

Blandt de innovative funktioner i de intelligente Worx Vision robotplæneklippere uden kanttråd kan du for eksempel opleve:

  • Full HD vidvinkelkamera
  • Aktive sikkerhedssensorer
  • Nem og hurtig opsætning
  • AI-drevet neuralt netværk
  • Effektivt klippesystem
  • Automatisk opladning
  • Cut-to-Edge græsslåning

 

Vision robotplæneklippere fra Worx er med andre ord spækket med et utal af nyttige og smarte funktioner, der er med til at sikre de bedste resultater med plæneklipperen - helt ud til kanten på din græsplæne. 

 

Worx Vision robotplæneklippere uden kanttråd kan se og tolke omgivelserne

Én af de helt store forskelle mellem Worx Vision robotplæneklippere uden kanttråd og andre robotplæneklippere er det banebrydende kamerasystem, der ligger bag Worx Vision robotplæneklipperens evne til se omgivelserne og opfange alle tænkelige forhindringer - selv når det er mørkt (forudsætter tilkøb af lys til robotplæneklipperen).

 

Worx Vision robotplæneklipperen er drevet af et neuralt netværk, der anvender kompliceret kunstig intelligens til at skelne mellem græs og det, der ikke er græs. Det neurale netværk fortolker løbende omgivelserne via information fra det pålidelige Full HD vidvinkelkamera, og på den måde bestemmer den robottens adfærd. Samtidig sørger de løbende trådløse opdateringer for, at din Worx Vision robotplæneklippers intelligente kapabiliteter aldrig bliver forældet.

 

Work Vision robotplæneklipperen sørger for at undgå forhindringer

Det sker nogle gange, at der enten er besøg i haven fra nogle af naturens gæster, du glemmer at flytte nogle haveredskaber, eller børnene har efterladt noget af deres legetøj på din græsplæne. Heldigvis er ingen af disse situationer et stort problem, når du har en Worx Vision robotplæneklipper uden kanttråd til at slå dit græs for dig. Kameraet opfanger alle forhindringer og robotplæneklipperen sørger automatisk for at slå knivbladene fra, hvis maskinen bliver løftet eller tippet. 

 

Worx Vision kan klare selv de mest komplekse udendørsarealer

Består dit udendørsareal af flere separate græsarealer? Med Worx Vision robotplæneklippere uden kanttråd er dette ikke nogen hindring. Robotten kan nemlig sagtens klare flere adskilte græsarealer ved hjælp af Multi-Zone programmering. På den måde kan din Worx Vision robotplæneklipper nemt krydse indkørslen, gangstien og andre udendørsarealer for at nå hen til det næste græsareal.

 

Drop and Go: Worx Vision robotplæneklippere er klar til brug med det samme

I langt de fleste tilfælde hidtil har det været nødvendigt at skulle bruge en del krudt og besvær på at programmere og kalibrere din robotplæneklipper, så den er klar til brug i din have. Dertil kommer de ekstra foranstaltninger, såsom opsætning af kanter rundt omkring i hjørnerne af græsplænen. 

Tiden for alt det normale besvær, mange forbinder med robotplæneklippere er nu forbi. Det kræver nemlig hverken den store tekniske viden, gennemlæsning af en stor og tyk manual, et grænsekabel eller antenne for at kunne tage din Worx Vision robotplæneklipper i brug. 

Det eneste, du skal gøre for at bruge din Worx Vision robotplæneklipper, er at tænde for den og sætte den ned på græsplænen. Så sørger robotplæneklipperen selv for at finde ud af resten ved hjælp af dens avancerede Vision-teknologi. 

Ligeledes ved din Worx Vision robotplæneklipper selv, når der er tid til opladning og finder hen til sin ladestation, og har du allerede andre produkter fra Worx, såsom en Worx græstrimmer, kan du uden problemer bytte rundt på batterierne, som du ønsker. Nemmere og smartere bliver det stort set ikke.

 

Tilgå nemt din Worx Vision robotplæneklipper uden kanttråd via din smartphone

Som noget ekstra kan du også tilgå din Worx Vision robotplæneklipper uden kanttråd via din smartphone - både med wi-fi og Bluetooth. Her kan du ved hjælp af den brugervenlige Worx Landroid-app nemt bevare kontrollen over din Worx Vision robotplæneklipper og blandt andet bestemme, hvornår plæneklipperen skal arbejde.

Dertil kan du via appen få et detaljeret indblik i robotplæneklipperens anbefalinger til græsslåningsprogrammer baseret på din unikke græsplæne samt diverse statistikker såsom driftstid, antal genopladninger og elforbrug. Det typiske gætværk er dermed fortid.

 

Find den rette Worx Vision robotplæneklipper uden kanttråd til dine behov

Worx Vision robotplæneklippere uden kanttråd findes på Bilka.dk tre forskellige udgaver, hvor hver model er tilpasset til forskellige størrelser græsarealer:

  • Landroid Vision M800 - Ideel til græsplæner på op til 800m2
  • Landroid Vision L1300 - Ideel til græsplæner på op til 1300m2
  • Landroid Vision L1600 - Ideel til græsplæner på op til 1600m2

 

Se de forskellige robotplæneklipper uden kanttråd fra Worx Vision på Bilka.dk, og bestil nemt din favorit online i dag.