Bliv klar til jul med en PLAYMOBIL® julekalender

Glæd dig til at se julelysene blive tændt i øjnene på de allermindste, når de hver dag i december får lov til at åbne en låge i deres PLAYMOBIL® julekalender. Alle lågerne gemmer på figurer, der alle har et twist af jul.

En PLAYMOBIL® julekalender gør ventetiden kortere 

Det kan for de allermindste virke til, at ventetiden indtil juleaften nærmest er uendelig. Med en PLAYMOBIL® julekalender ka’ du få ventetiden til at føles både lidt kortere og lidt sjovere. De mange låger med sjove figurere lægger nemlig op til en masse sjov og leg.

Med den sjove og farverige PLAYMOBIL® julekalender får dit barn en julekalender, hvor der i hver af de 24 låger gemmer sig et sjovt stykke legetøj. Når alle låger er åbnet, vil de mange forskellige figurer tilsammen udgøre en scene, der giver dit barn uanede muligheder for at være kreativ og skabe en historie. 

Den sjove PLAYMOBIL® julekalender henvender sig til de allermindste, som vil få mest fornøjelse af de sjove figurer, der gemmer sig bag lågerne. Bag hver låge gemmer der sig en lille finurlig figur, der også kan bruges sammen med barnets andet legetøj. På den måde er julekalenderen også med til at sætte gang i barnet kreativitet, når de skal finde på en historie og leg, hvor de kan bruge figurerne. 

Find den helt rigtige julekalender

Hvis en PLAYMOBIL® julekalender ikke er det helt rigtige til dit barn, kan du også finde et stort udvalg af mange andre julekalendere med legetøj her på Bilka.dk. Her finder du mange forskellige julekalendere med meget forskellige temaer. Derfor kan du med garanti også finde en, der matcher dit barns ønsker og interesser. 

En julekalender med legetøj også en god ide, fordi den kan hjælpe med at få tiden til at gå. Legetøjet er ikke hurtigt væk, som hvis du har en julekalender med chokolade eller andet slik. Legetøjet giver fornøjelse i mange dage, og når de hver dag får et lille nyt stykke legetøj, kan børnene hele tiden udvikle legen og historien.