Outwell

Outwell værdier

Innovativt campingudstyr, som følger nyeste trends

Løbende innovation og udvikling af nyeste trends indenfor campingudstyr er noget, som Outwell sætter en ære i. En af de nyeste trends indenfor telte er konceptet med Master Bedroom-kabiner i teltene. Master Bedroom-kabinerne er udviklet ud fra tre nye standarder, som er udarbejdet for at give den praktiske plads og komfort, som man har brug for, for få en god nat søvn. Hertil er udviklet tre innovative teknologier:

  • Termoreflekterende belægning
  • Night Sky-loft
  • Air Flow Control-ventil

Den termoreflekterende belægning ligger over inderteltet og fungerer som et skjold mod strålevarme. Night Sky-loft er udviklet til at være et skjold mod lys. De to til sammen er med til at skabe optimale forhod til en god nats søvn. Air Flow Control-ventilen sidder op selvoppustelige liggeunderlag, og gør det super nemt at puste dem op og ned igen.

Test og kvalitetkontrol hos Outwell

Outwell har høje standarder indenfor kvalitet. Derfor har de selv udviklet tests i laboratorier, som dine outwell produkter kommer igennem, inden de kommer på markedet. Blandt disse tests findes vind- og regnsimulatorer, som ligger her i Danmark. Derudover har Outwell personalt i fjernøsten, som kontrollerer hvert enkelt telt inden det pakkes, og sendes hjem til dig.

Du kan derfor være sikker på, at dit Outwell campingudstyr har været grundigt testet og derfor er af høj kvalitet.