Pizzasnegle på stegepande

Opskrift fra Ooni

Antal personer: Kan serveres til 4 personer som forret.

Fyld det, rul det, bag det. Man siger ”sharing is caring” og det er især gældende med denne ret! Pizzasnegle med klæbrig mozzarella og hakket pepperoni - top det med smeltet urtesmør og læg det i Oonis støbejernsspade. Denne snack bliver med garanti et hit blandt dine gæster.

Ingredienser

Til pizzasnegle

  • 550g klassisk pizzadej (se vores opskrift på nem pizzadej)
  • 3 spsk. klassisk pizzasauce
  • 200g strimlet mozzarella
  • 100g pepperoni, finthakket

 

Til urtesmør

  • 100g saltet smør, smeltet
  • 2 spsk. timianblade
  • 2 spsk. persille, finthakket
  • 2 fed hvidløg, kunst

 

Til servering

  • Klassisk pizzasauce

 

Sådan gør du

  1. Forbered din pizzadej på forhånd. Til denne opskrift, anbefaler vi, at dele pizzadejen op i portioner, der vejer 165g hver. Vores opskrift til at lave den perfekte klassiske pizzadej kan findes her.
  2. Tænd op for din Ooni pizzaovn. Sigt efter 300˚C på bagepladen indeni. Du kan tjekke temperaturen inde i din pizzaovn hurtigt og nemt ved brug af Ooni infrarødt termometer.
  3. Bland ingredienserne sammen til urtesmøren i en skål og sæt den til side.
  4. Tilsæt en smule af urtesmørblandingen til din stegepande og læg den i ovnen for at varme op.
  5. Brug en kagerulle til at flade hver af dine pizzadejskugler ud til lange oval former. Trim herefter rundt om dejen ved hjælp af en kniv for at forme dem til et rektangel.
  6. Spred 2 spsk. pizzasauce over hvert stykke dej, og top derefter med mozzarella, basilikum og pepperoni. Gem noget af mozzarellaen som topping til senere.
  7. Tag kanten af pizzadejen og rul dejen ind mod sig selv, så det danner et langt rør. Når det er rullet skal du skære røret ud, så det har en tykkelse på 2-3 cm. Gentag for den resterende pizzadej.
  8. Fjern den opvarmede stegepande fra ovnen. Vend portionerne med fyldt pizzadej lodret. Gentag så stegepanden er fyldt med pizzasnegle – de skal stå tæt i stegepanden.
  9. Hæld urtesmørret over toppen og læg stegepanden ind i din Ooni pizzaovn i 5-6 min eller indtil toppen af rullerne er blevet gyldenbrune.
  10. Drys det resterende mozzarella over rullerne og fortsæt med at bage, indtil osten er smeltet og har en lys gylden farve.
  11. Server de varme pizzaruller sammen med en skål pizzasauce til dyppelse.