LEGO® VIDIYO™

Med et LEGO® VIDIYO™ sæt åbner en hel ny verden, hvor børn, der elsker at synge, danse og optræde, kan skabe deres egne musikvideoer. Se deres kreativitet vokse, når de bruger VIDIYO™ appen til at skabe musikvideoer med sjove figurer, seje moves og fantastiske effekter til deres yndlingssange. Køb en af de mange Beatboxes og BeatBits på Bilka.dk. 

LEGO® VIDIYO™ - GØR SKÆRMTID TIL EN KREATIV TID!

Med LEGO® VIDIYO™ kan børn blive stjernerne i deres egen musikvideo, hvor man med de forskellige VIDIYO™ sæt modtager sikre og sociale legeoplevelser, hvor de kan være instruktører, producere og sangstjerner, når de har lyst til det.

Det er nemt og super simpelt at komme i gang med LEGO® VIDIYO™. Du skal blot scanne dine figurer, Beatboxes og BeatBits for at låse op for massevis af effekter, udfordringer og mange andre sjove elementer. Med LEGO® VIDIYO™ gør du skærmtid til en kreativ tid.

Der er desuden mulighed for at style BeatBoxen, som minifiguren og BeatBits kommer i, med forskellige LEGO® elementerne. Her kan der vælges mellem flere designs, eller man kan lave sine egne. Beatboxen kan efterfølgende foldes sammen og have plads til BeatBits og minifiguren, som gør den ideel til leg på farten.

 

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED LEGO® VIDIYO™

Download LEGO® VIDIYO™ appen for at scanne BeatBoxen, minifiguren og BeatBits, som du har modtaget i dit VIDIYO™ sæt. Du får hermed låst op for en masse effekter, lyde, moves og meget mere. Du kan både være en Punk Pirat, Candy Mermaid, HipHop Robot samt mange andre sjove karakterer, der vil underholde børn fra 7 år og opefter.

Nu kan dit barn komme i gang med deres musikvideo, hvor de har mulighed for at være kreative, vælge musik og udforske specialeffekter, alt i mens de instruerer og optager deres video med minifigurerne via den nyeste Augmented Reality teknologi (AR). Når de er færdige med videoen, kan de efterfølgende dele den sikkert online og opleve en masse andre børns videoer og lade sig inspirere til deres næste shoot.

LEGO® VIDIYO™ appen omfatter en lang række sikkerhedsfunktioner, der beskytter børn online. Avatarer og app-genererede brugernavne sikrer anonymitet. Alle uploadede videoer og kommentarer modereres, og der er et forældre-dashboard, hvor voksne kan kontrollere, hvad deres barn deler og har adgang til. Som forældre kan du være tryg, når dit barn bruger og deler i VIDIYO™ appen.

 

Leg. Skab. Gentag.

LEGO® VIDIYO™ universet giver børn en kreativ oplevelse, som de kan vende tilbage til igen og igen, hvor kun deres fantasi sætter grænser for, hvordan en musikvideo kan se ud eller lyde. Med over 90 BeatBits på tværs af sortimentet kan børn skabe noget nyt hver gang.

Der kommer løbende nye musiknumre i VIDIYO™ appen. Børn vil elske at instruere, producere og medvirke i mange videoer, hvor de kan afprøve deres musikalske færdigheder og evner af. Se deres selvtillid vokse, når de opdager nye musikgenrer og eksperimenterer med de forskellige musikvideoeffekter, som de låser op for med BeatBits.

Med ugentlige udfordringer, nye samlefigurer og BeatBits er der altid noget nyt at skabe i LEGO® VIDIYO™ universet. Kreativiteten stopper aldrig. Du kan desuden prøve den samme leg-skab-gentag-mulighed ved flere af the LEGO Groups serier herunder LEGO® Super Mario™ og LEGO® DOTS

 

LAV EGNE VIDEOER MED BEATBITS


HVAD ER BEATBITS?

Med BeatBits kan børn tilføje sjove effekter til deres musikvideoer. Der er altid noget nyt at opdage – fra finurlige lydeffekter til nye baggrunde eller kostumer til deres VIDIYO™ sæt.


HVOR MANGE BEATBITS ER INKLUDERET I HVERT SÆT?

Med hver BeatBox medfølger:

  • 14 vilkårlige BeatBits
  • 2 special-BeatBits.
     

Med hver Bandmate-lykkeæske medfølger:

  • 2 vilkårlige BeatBits
  • 1 special-BeatBit.

 


HVORDAN AKTIVERES BEATBITS?

Scan Beatboxen, minifiguren og BeatBits i LEGO® VIDIYO™ appen for at låse op for effekter, lyde, moves og meget mere.