LEGO® Speed Champions

LEGO® Speed Champions giver dig mulighed for at få et indblik i racerkørernes verden. Hvad enten du er til Porsche, Ferrari eller Audi, giver Speed Champions dig fart over feltet. Vær med på racerbanen, kør bilen i pit, og race mod andre af verdens bedste racerkører. Se de mange køretøjer her hos Bilka.dk. 

Kom først over målstregen med LEGO® Speed Champions

Hvilken skal være din vinderbil? Uanset om du er til Porsche, Ferrari, Audi eller et helt fjerde bilmærke, er du garanteret billegesæt med autentiske og realistiske LEGO® klodsudgaver af både racerbiler, klassiske biler, sportsvogne, udholdenhedsbiler samt andre ikoniske bil. Har du evnerne, der skal til for at blive en ægte racerkører, og hvem kommer først om målstregen? Byg, ræs og vind over dine venner med LEGO® Speed Champions, der henvender sig til alle byggeentusiaster og bilglade byggere.

Med LEGO® Speed Champions serien får du billegesæt, der henvender sig til bilentusiasterne, der elsker fart, spænding og action indtil sidste sekund. Modellerne, der skal bygges, er kopier fra verdenskendte bilmærker, som du kender det fra det virkelige liv. Hvis du bare elsker biler eller kender en bygger uanset alder, som har passion for køretøjer og racerløb, vil du elske et Speed Champions sæt fra the LEGO Group. 

Bilerne fra the LEGO Group er designet med henblik på bilfansene, der gerne vil bygge miniudgaver af nogle af verdens mest berømte biler, hvor modellerne nu er 25 % større end tidligere produktioner. Detaljerne er nu mere detaljerigt end nogensinde før. Bilmodellerne kan både fremvises på kontoret og børneværelset, bruges til fantasifuld leg eller være deltager i et hæsblæsende racerløb sammen med vennerne.

 

Skal du gå med LEGO® Ferrarien, Porschen eller Audien?

Uanset hvilken bilmodel du vælger at gå med til dit race, vil du være garanteret en kopi af den ægte vare, som du kender den fra virkeligheden – dog selvfølgelig i en klodset udgave, du blot skal samle. Og hvis du virkelig ikke kan vælge en bilmodel, kan du sagtens købe flere sæt fra Speed Champions. På den måde kan du altid afholde racerløb og konkurrencer – også når du er alene.

Du vil elske den klodsgengivelse, som LEGO® Speed Champions serien og dens mange forskellige bilsamlesæt tilbyder, der både er flotte, detaljerede og ikke mindst autentiske. Ægtheden fra bilernes udseende vil inspirere til mange timers leg og underholdning, hvor kreativiteten og historiefortællingen ingen ende vil have – og det gælder både for børn og bilglade voksne.

 

Få bildrømmene til at gå i opfyldelse

Er du klar til at få din bildrøm til at gå i opfyldelse? Så er LEGO® Speed Champions forskellige byggelegetøj oplagte til alle slags bildrømme, der involverer fart, action og race. Forkæl dig selv allerede i dag, eller køb den perfekte gaveidé til alle bilfans, entusiaster og samlere her på Bilka.dk.

Hvis du ikke fandt den bil, du søgte, så har vi en hel side med LEGO® biler dedikeret til at samle biler og køretøjer fra de forskellige serier fra the LEGO Group.