LEGO® Biler

Har du en passion for biler, og elsker du fart? Så kan du med LEGO® Biler samlesæt bygge hæsblæsende køretøjer. Udforsk Bilka.dks sortiment af populære byggesæt fra bl.a. LEGO® Speed Champions, Technic og City, hvor du kan samle din drømmebil, underholdende racerbiler og gamle klassikere.

Find LEGO® Biler til alle aldre

Byg det, elsk det, kør det! Det er mantraet med LEGO® Biler, hvor vi her på siden har samlet alle samleæsker med biler og køretøjer fra de forskellige LEGO® serier. Fælles for alle bilæskerne er, at de er designet til flere timers sjov og underholdning, hvor du har mulighed for at finde en byggeæske til enhver aldersgrupper.

Hvis du elsker fart, action og spænding, så er vores bilsæt helt perfekte til dig. Vi har bl.a. samlesæt fra LEGO® Speed Champions, LEGO® Technic, LEGO® City, LEGO® Friends, LEGO® Creator 3 in 1, LEGO® DUPLO® og LEGO® NINJAGO®.

Du finder et bredt udvalg af diverse køretøjer, du kan bygge, samle og lege med herunder firhjulstrækkere, entreprenørmaskiner, motorcykler, racerbiler, politibiler, klassiske biler samt store køretøjer. Uanset hvad du søger enten til dig selv eller som gave til en anden bilentusiast, er du garanteret bilsæt med dine yndlingsklodser fra LEGO®.

 

Racerbiler fra LEGO® Speed Champions

Med LEGO® Speed Champions byggesæt kan du genskabe dramaet og spændingen på racerbanen og få indblik i racerkørerens verden. Hvad end du er til Lamborghini, Ferrari, Audi eller et fjerde bilmærke, kan du bygge realistiske racerlegetøj af din yndlingsmodel og race mod andre af verdens bedste racerkørere.

 

Ikoniske bilsæt fra LEGO® Technic

Ønsker du at bygge solide, autentiske kopier af ikoniske biler og racerkøretrøjer? Så er LEGO® Technic for dig, som går efter de flotte detaljer og fantastiske funktioner. Det gælder uanset, om du vælger byggesæt med gamle klassiske biler, racerbiler eller andre eksklusive køretøjer.

 

Storbyens biler fra LEGO® City

Med LEGO® City legesæt kan du bygge, udforske og gå på opdagelse i hele LEGO® City universet, der rummer en masse spændende byscenarier med flere bilmodeller. Du er garanteret markante køretøjer, der skildrer den virkelige verdens byliv på en underholdende måde med bl.a. politibiler, brandbiler, tog og meget andet. 

 

Køretøjer fra LEGO® Friends

Ta’ med Andrea, Emma, Mia, Olivia og Stephanie på eventyr i deres by Heartlake, hvor du kan bygge og lege med deres venskabsbus eller i Olivias elbil. Med LEGO® Friends legetøjssæt kan du introducere små byggere til LEGO® Friends verdenen, og med de forskellige køretøjer kan der drages på eventyr i flere timer.

 

Bilkonstruktioner fra LEGO® Creator 3 in 1

LEGO® Creator 3 in 1 henvender sig særligt til børn og voksne, der ønsker at skabe og samle. Med andre ord at få det ultimative konstruktionssæt fra the LEGO Group. Her kan du forkæle familiens racerbilfans og monstertruck-entusiaster med byggesæt, der garanterer timevis af sjov og leg.

 

Samlevenlige bilsæt fra LEGO® DUPLO®

Ønsker du LEGO® Biler byggesæt til familiens yngste medlemmer, så er det LEGO® DUPLO®, du skal investere i. Klodserne er specielt udviklet til børns små hænder, så de kan lege og øve deres finmotorik. Du finder både LEGO® DUPLO® politimotorcykel, bulldozer, brandbil og mange andre bilsæt til de mindre familiemedlemmer.

 

Bevæbnede køretøjer fra LEGO® NINJAGO®

Elsker din bygger LEGO® NINJAGO® forunderlige verden af kampsport og stærke ninjahelte? Og har de også en svaghed for legetøjsbilsæt? Så findes der faktisk et samlesæt, der forener disse to med tungt bevæbnede køretøjer, som kan garantere skøn underholdning i form af en racerbil eller en ninjabil, der er nemme at bygge.