Karin Slaughter bøger

Er du vild med krimiromaner, så bør du kaste et blik på værkerne fra Karin Slaughter, som er utrolig populære over hele verden. De har blandt andet solgt over 35 millioner eksemplarer og er elsket af mange læsere. Uhygge, medrivende og interessante fortællinger er Karin Slaughters spidskompetence. Se hele udvalget her.

Medrivende krimi-thrillers i verdensklasse

Karin Slaughter er betegnet som en af de mest anerkendte og succesfulde forfattere i nyere tid. Hun debuterede i 2001 med krimien ‘Mord for Øje’ som blev en international bestseller. I løbet af årene er det blevet til flere krimisucceser. Værd at nævne er Grant County- og Will Trent-serien, som har taget læserne med storm.

I Grant County-serien møder vi retsmedicineren, Sara Linton og Jeffrey Tolliver, som er betjent. Will Trent-serien er i lignende boldgade, men her bliver du præsenteret for Will Trent, som også er betjent. Har du ikke lyst til at læse bøgerne fra ende til anden? Så kan du passende overveje Karin Slaughters selvstændige bøger og naturligvis vores andre spændende bøger.

Er du derimod en trofast krimithriller fan, så kan Georgia-serien også være noget for dig. Her møder de to hovedpersoner hinanden, Sara Linton og Jeffrey Tolliver, som skal opklare spændende krimisager. Når du vælger bøger af Karin Slaughter, så kan du godt forvente, at du har underholdning til flere timer. Der er nemlig flere bind i hver serie, og du kan også læse de selvstændige bøger - hvis du selvfølgelig ikke kan få nok af den anmelderroste forfatter.

Find dine bøger af Karin Slaughter på Bilka.dk

Er det tid til at anskaffe dig nye bøger til en attraktiv pris, så kan du gøre det på Bilka.dk. Oplev det imponerende udvalg af interessante bøger fra kendte forfattere, og bestil nemt og hurtigt på vores hjemmeside. Der er gode grunde til at handle på Bilka.dk, og det indebærer blandt andet:

  • Danmarks største vareudvalg
  • Ubegrænset returret
  • Skarpe priser - og mange af dem

 

Bestil derfor dine Karin Slaughter bøger på Bilka.dk, og oplev krimiromaner af højeste kvalitet fra én af de mest anerkendte forfattere.