Jo Nesbø bøger

Jo Nesbø har markeret sig som én af verdens mest anerkendte krimiforfattere med Harry Hole-serien. Bøgerneer blandt andet oversat til mere end 50 sprog og har solgt over 50 millioner eksemplarer. Se sortimentet her på siden, og læs mere om den norske forfatter, Jo Nesbø.

Oplev norske krimier i verdensklasse

Serien om Harry Hole er elsket af mange, da den er blevet solgt i mere end 50 millioner eksemplarer på 50 forskellige sprog. Det gør Jo Nesbø til en af de mest populære norske forfattere i nyere tid, og han fortsætter med at skrive krimiromaner i højeste kvalitet. Det ses blandt andet i Harry Hole-serien. Her følger vi kriminalbetjent og detektiv, Harry Hole, som begiver sig ud på alverdens eksotiske destinationer fra Australien og Bangkok til de mere vante omgivelser i Oslo.

Har du hørt om Harry Hole, så ved du måske, at serien er fyldt med intriger, spændende og medrivende stunder. Er du derimod ny i Harry Hole-universet, så er det heldigvis ikke for sent at komme i gang. Du kan nemlig både læse bøgerne selvstændigt og i kronologisk rækkefølge, hvis du ønsker at få den fulde karakterudvikling.

Læs Jo Nesbø bøger på din ferie

Er det tid til afslapning, så er bøger fra Jo Nesbø en god mulighed. Tag dine nye bøger med på stranden, og nyd solens stråler ramme de spændende sider, som er til på grund af Jo Nesbø. Går turen ikke til de hvide sandstrande, så kan du naturligvis også dykke ned i din bog, når du sidder i din have, som er beklædt med smukke havemøbler. På Bilka.dk kan du nemlig finde det som du står mangler - til flere situationer. Kommer du til at bestille en bog, som du måske allerede har læst, så behøver du ikke at bekymre dig om det. Du kan gøre brug af vores ubegrænset returret, så længe emballagen er original, og at du husker din kvittering.

Jo Nesbø bøger skal du nemlig nyde i bedste stil, og det kan du gøre på din ferie, inden du skal til køjs eller noget helt tredje. Vi har Danmarks største vareudvalg, så mon ikke du kan finde det, som du skal bruge til din afslapning.