Jeffrey Archer bøger

Jeffrey Archer er en engelsk forfatter og tidligere politiker. Den engelske forfatter er især kendt for Clifton-krøniken, som har begejstret læsere over hele verden. Læs mere om den anerkendte forfatter her på siden, og bliv inspireret til at dykke ned i de spændende romaner.

Håndlavede og fængslende romaner fra Jeffrey Archer

De fleste forfattere skriver deres bøger på computer, og det er også forståeligt. Det går hurtigere med at skrive ordene, man kan hurtigt slette fejl og andre sager. Jeffrey Archer har valgt at gå en anden vej. Det betyder, at den anerkendte forfatter skriver sine historier i hånden.

På den måde bliver historien skrevet med mest mulig omtanke, og han undgår dermed også fejl. Når værker og andre produkter bliver lavet i hånden, så kan forfatteren nemlig være mere opmærksom på fejl og mangler, som der måske kan blive overset på en computer. Blandt de mest kendte romaner fra Jeffrey Archers rolige hånd er Clifton-krøniken og sin bogtrilogi efter et fængselsophold. Denne trilogi er et resultat af to års fængsel i tre forskellige fængsler, som handler om de forskellige oplevelser, som Jeffrey Archer har været ude for.

Find Jeffrey Archer bøger på dansk på Bilka.dk

Når du skal finde din nye bog fra Jeffrey Archer, så kan du gøre det på Bilka.dk. Vi har nemlig flere værker fra den britiske forfatter i vores sortiment, så du hurtigst muligt kan sætte dig godt til rette, tænde for din nye kaffemaskine og dykke ned i den håndlavede historie fra Jeffrey Archer med en frisk kop kaffe.

De betagende historier er kendetegnede ved kærlighed, tab, svigt og ambitioner i de britiske gader. Du kan derfor godt regne med, at du ikke kan få nok af Jeffrey Archers bøger. Når du har læst den ene bog, så kan du låne den til dine børn, bedre halvdel eller andre du holder af, som også kan få glæde af de fantastiske bøger. Så kan du finde dit næste eksemplar på Bilka.dk, hvor vi har flere interessante bøger fra Jeffrey Archer.