INTEX pools

Hvis du er så heldig at have god plads i haven, så er en Intex pool et oplagt valg. Her får du virkelig luksus for dine penge, hvor børn og voksne kan svømme og plaske omkring i poolen. Tjek vores udvalg, og bestil din favorit.

Vælg en Intex pool, og bliv klar til sommer

Der er ingen tvivl om, at mange drømmer om at kunne have sin helt egen pool i haven - og det forstår vi godt på Bilka.dk. Derfor har vi et spændende udvalg af store pools fra Intex, hvor der virkelig er plads til at brede sig. Det er en klar opgradering fra vores almindelige badebassiner - perfekt til dig, der søger luksus. Du bliver med garanti et hit blandt venner og familie, hvor I kan nyde mange hyggelige stunder.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en Intex pool?

Selvom det er ren luksus at have en stor pool fra Intex i haven, er der også et par ting, som du skal være opmærksom. I vores udvalg her på siden medfølger der forskellige typer af tilbehør såsom underlag, stige og et overtræk. Dog skal du være opmærksom på, hvilken type filterpumpe du skal bruge. Det er nemlig vigtigt, at du vælger den rette, så den kan holde poolen ren for snavs.

Du kan læse meget mere om de forskellige specifikationer og krav til lige netop den pool, som du falder for her på siden. Her kan du også se, hvilken alder vi anbefaler i forhold til brug af poolen, så du sikkert kan lade dit barn svømme omkring. Vi har selvfølgelig også mange sjove badedyr og baderinge samt farverigt vandlegetøj, som dit barn kan lege rundt med i poolen - garanti for mange sjove og skønne sommerminder.

Bestil din pool fra Intex på Bilka.dk i dag

Når sommeren står for døren, er det oplagt at investere sine penge i en lækker pool fra Intex. Se vores udvalg, hvor du både finder runde og rektangulære pools afhængigt af, hvad der passer bedst til din have. Bliv klar til sommeren med din Intex pool i dag.