Hvilken MacBook skal du vælge? Få hjælp i guiden her

Er du på jagt efter en MacBook? Men ved du ikke helt, hvilken model du skal gå med? MacBooks ser jo godt ud og har super ydeevne, men hvilken en passer helt præcist til dig? Her finder du vores guide om MacBook, MacBook Air og MacBook Pro, som kan være medvirkende til at hjælpe dig på vej, så du kan finde den helt rette computer til skolen, arbejdet eller hjemmekontoret.

Macbook - produktivitet ligger til familien

Uanset hvilken Mac du vælger, får du utrolig ydeevne og funktionalitet med verdens mest avancerede styresystem – så du kan levere dit allerbedste arbejde. Kraftfulde processorer, strålende skærme og avanceret lagring – Mac er skabt til at øge din produktivitet. Fuld power til arbejdet hurtigt og uden besvær takket være indbygget software, der gør det til en fornøjelse at bruge din Mac. Præsentationer. Tal og beregninger. Kommunikation og samarbejde med dit team. Integration af vigtige forretningssystemer. Problemfri funktionalitet med iPhone og iPad. Hver eneste Mac er udviklet til den måde, du vil arbejde på.

Macbook Air – let og fleksibel

MacBook Air er det mest fleksible, du kan få. Det lette og tynde design gør det muligt for dig, at have den med uanset hvor du skal hen. Den byder på en fantastisk Retina-skærm, Touch ID, Apples nyeste tastatur og et Force Touch pegefelt. Det er alt sammen pakket ind i et ikonisk kileformet kabinet, der er fremstillet af genadvendt aluminium*. Med batteritid til en hel dag er MacBook Air den perfekte bærbare computer til dig på farten**.

*Udsagnet om genadvendt materiale gælder for kabinettet og er baseret på en undersøgelse foretaget af UL LLC.

**Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Se www.apple.com/dk/batteries for flere oplysninger.

MacBook Pro – født til forretning

MacBook Pro har power nok til at hjælpe dig videre mod succes og er klar til alle de gode idéer, der følger med.

MacBook Pro er tynd, let og har mere power end nogensinde. Og med den klareste og mest farverige skærm nogensinde på en bærbar Mac – og batteritid til hele dagen – er den klar til alle dine projekter.*

*Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Se www.apple.com/dk/batteries for flere oplysninger.