iPhone SE

iPhone SE er den stærkeste 4" telefon nogensinde. Det populære design indeholder avancerede kameraer og imponerende processorkraft. Det er et stort skridt for den lille. Køb din nye iPhone SE på Bilka.dk og få hurtig levering direkte hjem til dig.

iPhone SE – en lille 6’er

Siden den første iPhone blev introduceret af Apples grundlægger Steve Jobs i 2007, er der kommet mange generationer af den populære smartphone til. Funktionerne er blevet flere og størrelsen kun større, således en iPhone ikke længere lige sådan passer i en bukselomme. Synes du at de nyeste iPhone-modeller er for store? I så fald er en iPhone SE et godt bud på en smartphone, der giver dig alt, du har brug for – og stadig i en kompakt størrelse. Den er i den højeste kvalitet og udført i det lækre, enkle og tidløse design, som kendetegner alle Apples produkter. En flot 4-tommers Retina-skærm, Touch ID, 12 megapixel kamera og 1,2 megapixel Facetime-kamera er blandt de ting, som du får, når du køber en iPhone SE. Tag ikke fejl af den lille størrelse – den er nemlig både kraftfuld og har en ydeevne, der gør den til den stærkeste 4 tommer smartphone nogensinde.

  • Stærk og kraftfuld iPhone med en fremragende ydeevne
  • Kompakt størrelse, der ligger godt i lommen
  • Høj kvalitet og lækkert design fra Apple

Hvis den stærke, funktionelle og kompakte iPhone SE er lige noget for dig, kan du finde den her på siden og bestille den hjem i dag. Der er flere varianter at vælge imellem – herunder forskellige størrelser – så der findes en iPhone til enhver stil og smag.

Hvilken model skal jeg vælge?

iPhone SE kommer i flere udgaver, hvor antallet af GB, som den er udstyret med, varierer. Ved du ikke, hvor mange GB – hvor meget plads – du har behov for? Det antal GB, der er ideelt for dig, er det, der passer bedst til dit behov. Det handler for det første om, hvor mange billeder, videoer og lydfiler, som du har i sinde at tage og gemme på din iPhone. Disse filtyper er nemlig noget af det, der fylder allermest i hukommelsen. Hvis du allerede nu ved, at du kommer til at tage mange billeder og film, er det derfor en fordel at vælge en iPhone med meget plads. Det kunne fx være en model med 128 GB.

Køb en iPhone SE på Bilka.dk

Bestil din nye iPhone SE hjem her fra siden i dag – så leverer vi den til dig med ubegrænset returret i tilfælde af, at den ikke lever op til dine forventninger. Skal du have noget funktionelt tilbehør med i kurven? Se vores store udvalg af Apple-tilbehør, hvor du bl.a. finder høretelefoner og covers.