iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max

iPhone 11.

Lige nøjagtigt alt det, du har brug for. Fuld af farver. Powerfuld. Uundværlig. Få det fulde billede med ultravidvinkel.

En mærkbar opgradering.

Helt nyt dobbeltkamera-system med ultravidvinkel. Nat-tilstand og strålende videokvalitet. Vand- og støvafvisende.1 Batteri til hele dagen.2 I seks flotte farver. iPhone 11 skal opleves.

Egenskaber

Skyd 4K-videoer, smukke portrætter og billeder af udstrakte landskaber med det helt nye dobbeltkamera-system. Tag meget bedre billeder ved svag belysning med Nat-tilstand. Se naturtro farver i billeder, videoer og spil på 6,1" Liquid Retina-skærmen.3 Oplev en ydeevne uden lige med A13 Bionic-chippen til spil, augmented reality (AR) og fotografering. Foretag dig mere, og oplad mindre med et batteri, der holder hele dagen.2 Og skru ned for bekymringerne med en telefon, der er vandafvisende ned til 2 meter i 30 minutter.1

Funktioner

 • 6,1" Liquid RetinaHD LCD-skærm3
 • Vand- og støvafvisende (2 meter i op til 30 minutter, IP68)1
 • Dobbeltkamera-system med 12 MP ultravidvinkel- og vidvinkelkameraer; Nat-tilstand, Portræt-funktion og 4K-video med op til 60 billeder pr. sek.
 • 12 MP TrueDepth-kamera på forsiden med Portræt-funktion, 4K-video og Slowmotion
 • FaceID til sikker autentificering og ApplePay
 • A13 Bionic-chip med tredjegenerations Neural Engine
 • Virker med hurtig opladning
 • Trådløs opladning4
 • iOS 13 med Mørk-funktion, nye værktøjer til redigering af billeder og video og helt nye anonymitetsfunktioner
   

Juridisk tekst

1iPhone 11 er stænk-, vand- og støvafvisende. Den er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og er IP68-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. 2 meters dybde i op til 30 minutter). Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.

2Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Se apple.com/dk/batteries for flere oplysninger.

3Skærmen har afrundede hjørner. Målt som et rektangel er skærmen på iPhone11 6,06" diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.

4Trådløse Qi-opladere sælges separat.

Gå til apple.com/dk/iphone-11/specs for at se alle specifikationer.

 

iPhone 11 Pro og iPhone Pro Max.

Kameraer, skærm og ydeevne. Alt er Pro. Tre kameraer. Uendelige muligheder.Bliv tredobbelt så god med et kamera. Den mest avancerede iPhone til dato. Opgradér til den bedste iPhone nogensinde. Helt nyt tripelkamera-system. Batteritid til hele dagen.1 Den hurtigste chip i en smartphone. Og den klareste iPhone-skærm til dato. iPhone er nu Pro.

Egenskaber

 • Skyd fantastiske videoer og billeder med vidvinkel-, ultravidvinkel- og telekameraerne.
 • Tag meget bedre billeder ved svag belysning med Nat-tilstand.
 • Se film og serier i HDR på Super Retina XDR-skærmen – den klareste iPhone-skærm til dato.
 • Oplev en ydeevne uden lige med A13 Bionic-chippen til spil, augmented reality (AR) og fotografering.
 • Og få batteri til hele dagen1 og en ny grad af vandafvisning.2
 • Alt sammen i den første iPhone, der har nok power til at hedde Pro.

Juridisk tekst

1Batteritid afhænger af brug og konfiguration. Se apple.com/dk/batteries for flere oplysninger.

2iPhone11Pro og iPhone11ProMax er stænk-, vand- og støvafvisende og er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie. iPhone11Pro og iPhone11ProMax er IP68-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. 4 meters dybde i op til 30 minutter). Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.

Gå til apple.com/dk/iphone-11-pro/specs for at se alle specifikationer.