Sengegavl 140

Har du besluttet dig for at gøre noget ved din drøm om at indrette et smukt og superbehageligt soveværelse? Er du derfor på udkig efter en sengegavl i et lækkert design og en størrelse, der passer til din trekvartseng? Så tjek vores udvalg af sengegavle 140 cm herunder.

Optimér dit soveværelse med en sengegavl på 140 cm

Sengegavle er gået hen og blevet en del af boligtrenden, og det er fuldt forståeligt. For det første tilføjer du et smukt æstetisk udtryk til dit sovemiljø. Der findes mange forskellige modeller og design at vælge imellem, og du kan derfor skabe præcis den stemning, som du føler dig godt tilpas i. For det andet har sengegavle flere praktisk-funktionelle funktioner, som for eksempel beskyttelse af væggen mod smuds, som behagelig rygstøtte og som kuldebarriere mellem en kold mur og dig.

  • Fås i flere varianter, design og materialer

  • Opfylder både en æstetisk og flere praktisk-funktionelle funktioner

  • Kan kombineres med andet lækkert sengetilbehør for et sovemiljø med fokus på komfort og velvære

Det er som med så mange andre ting inden for boligindretning, at det ofte er i detaljen, at du finder løsningen. En sengegavl kan være præcist dét tilbehør, som sætter prikken over i’et i dit sovemiljø.

Hvad skal jeg vælge?

En sengegavl er nem at indrette sig med, uanset hvilken boligstil du foretrækker. Det betyder dog ikke, at der ikke kan være mange overvejelser forbundet med at finde frem til den helt rette model. Her følger et par punkter, som forhåbentlig kan være med til at gøre processen lidt nemmere.

  • Design/stil: Smag og behag er naturligvis forskellig. Hvad enten du ønsker at fuldende det nuværende udtryk i rummet med en sengegavl i et komplementær-design, eller du er på udkig efter en i et kontrast-design, der bringer et frisk pust ind i værelset, har vi sikkert en model, der matcher dit behov.

  • Harmoni/balance: At skabe et harmonisk sovemiljø handler ikke nødvendigvis om at indrette sig stringent med interiør i det helt samme design, de nøjagtigt samme farver eller de eksakt samme materialer. Styrken ved at gøre nøjagtigt, som du har lyst til, er, at du føler dig godt tilpas i rummet og forbinder det med noget positivt. Det er naturligvis afgørende for, at du kan falde til ro og i søvn, når du har brug for det.

 

Køb din nye sengegavl på 140 cm på Bilka.dk

Vi opdaterer løbende vores sortiment med spændende nyt fra førende brands. Du er derfor altid garanteret et kvalitetsprodukt, når du vælger en sengegavl her i shoppen.

Når du har fundet din nye sengegavl på 140 cm, bestiller du den nemt og hurtigt på Bilka.dk. Husk, at du har ubegrænset returret, hvis du skulle fortryde dit køb.