Rumdelere

En smart rumdeler giver dig muligheden for at dele et rum op i forskellige afdelinger, og kan tilbyde ekstra opbevaring i boligindretningen. Herunder finder du vores udvalg af rumdelere.

Rumdeler – et praktisk og funktionelt møbel

Med en af vores flotte rumdelere får du mulighed for at opdele et rum i en eller flere mindre "afdelinger ". Hvad end du bor i en bolig med begrænset areal, eller du har masser af kvadratmeter at boltre dig på, kan du have stor glæde af en rumdeler i det helt rette design.

  • Findes i mange spændende modeller, designs, materialer, farver og størrelser
  • Et multifunktionelt møbel med mange anvendelsesmuligheder
  • Kan bruges overalt i boligen

 

Med vores udvalg af rumdelere på siden, vil man kunne finde en, der dækker de flestes behov. Smag og behag er selvfølgelig forskellig, og det tager vi hensyn til, når vi udvider med nye modeller. Det gør vi løbende, så du og vores mange andre kunder altid har et bredt sortiment af såvel velkendte klassikere, som det absolutte nyeste fra førende producenter at vælge mellem.
 

Æstetik i indretningen

Der skal naturligvis være noget for alle – også i forhold til design og æstetik. Hvad end du foretrækker den ene eller den anden stil, kan du få fingrene i en rumdeler, der matcher din boligindretning. Det gælder, hvad end du ønsker et mere strømlinet udtryk, eller du vil bruge din nye rumdeler til at pifte indretningen op med, og derfor går efter et decideret kontrastudtryk.
 

Hvad skal jeg vælge?

Det kommer an på, hvordan du prioriterer æstetik og funktionalitet. Skal din nye rumdeler bruges til opbevaring, kan du få modeller med både rum, hylder, skuffer og skabe. Ønsker du at skabe en dejlig hyggekrog, så er designet naturligvis vigtigt, og her kan en smuk foldeskærm være en rigtig god idé.

  • Reol: Findes i flere udgaver med få eller mange rum. Brug den, som den er, eller kombinér med kasser eller kurve til opbevaring.
  • Foldeskærm: En lettere og enklere type rumdeler, som er særdeles praktisk, da den kan sættes op og foldes sammen efter behov. Fås i flere smukke design.
  • Køkkenvogn: Trods navnet kan den bruges flere steder i boligen, hvor der typisk er behov for opbevaring. En bordplade, hylder, skuffer og skabe gør den superanvendelig.
     

Køb din rumdeler på Bilka.dk

Hvad end du beslutter dig for en rumdeler med 6 rum, en køkkenvogn med skuffer og skabe eller en let og praktisk foldeskærm, bestiller du den nemt og hurtigt online på Bilka.dk.