Tang/Pincet

En madpincet - eller en madtang - er et praktisk køkkenredskab at have til rådighed, når du laver mad. Madpincetten fungerer nemlig som en tang, du kan bruge til at vende alt fra grøntsager til bacon på panden. Se udvalget af madpincetter på Bilka.dk herunder. 

Køb en madpincet til alverdens formål 

En madpincet er ikke bare lavet til at vende grøntsager og kød på panden. Faktisk kan du bruge en madtang til at bage, tilberede og anrette. Derfor er et det også et af de mest uundværlige køkkenredskaber. Du kan blandt andet tage madpincetten frem, når du elegant og langsom skal placere småt og skrøbeligt pynt på dine anretninger, så de ser indbydende ud.  

Til at anrette kan en kort madpincet være at foretrække, hvorimod en længere madpincet er god, hvis du skal bruge den til at tilberede mad. Den lange pincet gør nemlig, at din hånd er længere væk fra den varme pande eller gryde, så du ikke brænder dig.  

 

Brug en madtang til at koge spaghetti 

Står den på pasta med kødsovs til aftensmad? Eller er det en anden ret med spaghetti, du skal lave? Så kan vi anbefale, at du bruge en madtang til det. Du kan nemlig bruge pincetten til at røre rundt i gryden med vand og pasta, men du kan også bruge den til nemt at få fat i et stykke pasta. Så er det let og hurtigt at smage pastaen for at se, om det er ‘al dente’, eller om det mangler at koge lidt længere.  

Du kan også finde de velkendte pastaskeer på Bilka.dk blandt vores sortiment af grydeskeer

 

Se vores serveringsskeer til salatskålen 

Er du på udkig efter en madpincet til salaten? Så kan du finde det i vores udvalg af serveringsbestik her. Den type af madpincet er også typisk kaldet for en salathånd, da de bliver brugt som en forlængelse af din arm til at tage en håndfuld salat, chips, nachos, eller hvad du nu bruger den til. Du kan også finde mange andre køkkenredskaber på Bilka.dk, såsom: