Affaldsspande

På Bilka.dk har vi gode affaldsspande til dit køkken, som gør affaldssorteringen så let som muligt. Du ka’ vælge mellem forskellige modeller og størrelser, så du let kan finde frem til den affaldsspand, der passer bedst til dit køkken.  

Få styr på din affaldssortering med en affaldsspand 

På Bilka.dk kan du finde flere forskellige affaldsspande, som kan gøre dit liv lettere, når du skal affaldssortere. Vi har nemlig alt fra praktiske affaldssystemer til smarte affaldsstativer, så du nemt og hurtigt kan fordele dit affald rigtigt.  

Du kan også finde flere elegante pedalspande, som du kan have stående i køkkenet til det affald, du hurtigt skal af med. Derudover har alle vores affaldsspande låg, så du undgår lugtgener. 

 

Se udvalget af affaldsspande med sensor 

En affaldsspand med sensor er en meget hygiejnisk måde at håndtere affald på. Her behøver du nemlig blot at føre hånden forbi låget, og så åbner det - helt uden berøring. Så kan du få lagt dit køkkenaffald i spanden, selvom du har noget i begge hænder. Det bliver ikke meget smartere. 

 

Køb en affaldsspand med flere rum 

For at gøre det så let som muligt for dig at affaldssortere kan du finde mange løsninger inden for affaldsspande på Bilka.dk. Vi har blandt andet opdelte affaldsspande, så du kan have én spand til madaffald og én spand til det resterende affald - alt i én løsning.  

De fleste af vores spande til affald kan være under håndvasken, men vi har også modeller, som er beregnet til at stå fremme, såsom pedalspande. Så har du mange muligheder for at finde det rigtige til netop dit køkken

Du kan se hele udvalget af affaldsspande til køkkenet her på siden og vælge den model, som passer bedst til dit behov. Husk, at du også kan købe pedalspande til toilettet på Bilka.dk. 

 

Find en affaldsspand i den rigtige størrelse 

På Bilka.dk kan du finde affaldsspande i mange forskellige størrelser. Vi har nemlig alt lige fra små tre-liters spande helt op til store 30-liters affaldsspande. Så er det bare med at finde den spand, som du gerne vil bruge til dit affald i køkkenet og bestille den online.