Servietter med motiv

Vil du gerne sprede smil og glæde derhjemme? Så kan du prøve at udskifte de almindelige servietter ud med servietter med motiv. Her har du mulighed for at sætte et personligt præg på eksempelvis middagen. Se det brede sortiment på Bilka.dk, og skab hygge med søde motiver.  

Servietfoldning: Sådan gør du

Få idéer til, hvordan du kan folde de fineste servietter til din næste fest. Se vores how to-videoer i guiden her, hvor du kan se, hvordan du laver juletræer, hjerter, vifter og meget mere med servietfoldning. Rigtig god fornøjelse og rigtig god fest.

Tilføj et hyggeligt element til festen 

Hvis du skal stå for børnefødselsdagen eller et dejligt middagsselskab, så ved du sikkert, at en flot borddækning kan tage tid. Og når du først har givet dig i kast med at sørge for, at bordet er pænt og præsentabelt, så vil du sikkert gerne være grundig. 

Derfor er der god grund til at sørge for, at du også har fine servietter ved hånden. De er naturligvis oplagte til at tørre munden og fingrene af i. Men de er i høj grad også dekorative. Og selvom en ensfarvet serviet kan virke elegant, så er der også fordele ved at undersøge udvalget af servietter med motiv. 

På Bilka.dk kan du opleve et bredt sortiment af servietter. Vælger du at pynte bordet med en serviet med motiv, så kan du også forvente, at det sætter et smil på dine gæsters læber. Og der er god grund til at lade dig inspirere af vores udvalg. Vi tilbyder nemlig ubegrænset returret.  

Oplev de optimale motiver til højtiderne 

Tag festlighederne til nye højder med servietter med motiv. På Bilka.dk er vi stolte af, at vi har Danmarks største vareudvalg. Det betyder samtidig også, at du har mulighed for at finde præcis de motiver, der passer til anledningen. 

Skal du derfor holde påske, jul eller lignende? Hvorfor så ikke pynte bordet med servietter, hvis motiv er passende til højtiden? Gå på opdagelse i vores brede udvalg, og find det rette motiv. Hvad med eksempelvis at lede efter en serviet med en sød hare på til påskefrokosten? Eller et græskar til halloween?  

På den måde vil du uden tvivl kunne sprede glæde til din næste begivenhed. Måske vil du endda kunne opleve, at dine gæster ser frem til hvilke søde og sjove motiver, du finder frem til din næste fest eller middag.