Toiletrulleholder

En toiletrulleholder er en praktisk detalje. Men kan holderen også være stilfuld? Spøger du os, er svaret ja. På Bilka.dk har vi flere forskellige holdere til toiletpapir i tidsløse stilarter. Find den rette til din smag, og indret badeværelset. Se udvalget nedenunder. 

Find en pæn toiletrulleholder

Selv de mindste detaljer kan gøre en stor forskel i dit hjem. Det er en toiletrulleholder et godt eksempel på. Med den kan du lettere række ud efter toiletpapiret, uden at rullen falder ned og triller rundt på gulvet. 

Vælger du tilmed en holder til toiletpapir på Bilka.dk, kan du få en model, der passer til dit badeværelse. Vi har nemlig forskellige holdere i både enkle og moderne designs. Samtidig gør de det nemt at sætte rullen på og tage den af igen. 

 

3 tips til at vælge toiletpapirholder 

Når du skal vælge en toiletpapirholder, er der mange forskellige typer at vælge imellem. Holderen syner måske ikke af meget i sig selv. Men den er med til at tilføje ekstra finish til badeværelset. Derfor er der her tre gode råd, der kan hjælpe dig: 

  • Gå efter én stil, der passer til resten af badeværelset 

  • Tænk over, om du helst vil en stående eller væghængt holder 

  • Placer din nye toiletrulleholder et sted, som alle kan nå fra toilettet 

Hvis du vælger en toiletpapirholder, som kan holde én rulle ad gangen, så er det en god idé at have ekstra ruller i nærheden. Så slipper både du og gæster for at skulle lede efter ekstra ruller. Eller hvad med en matchende pedalspand? På den måde ligger der ikke brugte ruller rundt omkring. 

 

Find alt tilbehør til badeværelset på Bilka.dk 

Et badeværelse har selvfølgelig brug for mere end blot et WC, en håndvask og måske en bruseniche. Praktisk badeværelsestilbehør kan gøre badeværelset endnu mere behageligt, praktisk og hyggeligt. Du ka’ for eksempel finde både sæbedispensere, bademåtter og håndklædeholdere på Bilka.dk. 

Se udvalget, og bestil nemt online. Vi er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge! Desuden har du ubegrænset returret hos os.