Viskestykker

Der går sjældent en dag, hvor du ikke har fat i et viskestykke. Derfor er det vigtigt at vælge et viskestykke i god kvalitet. På Bilka.dk finder du en flot samling af viskestykker i stilrene farver og med elegante mønstre - og ikke mindst i lækker bomuldskvalitet. Tag et kig herunder. 

Find pæne og praktiske viskestykker online 

Til at tørre af, hvad end det er bordpladen eller opvasken, er ingen køkkentekstiler nok mere egnet til opgaven end viskestykker. Mange bruger også et rent viskestykke til at tørre og slynge salat. Derudover kan du bruge det til rengøring andre steder i hjemmet. Med andre ord er et viskestykke altid nyttigt at have lige ved hånden og er helt uundværlig i hverdagen derhjemme. 

Der er dog ingen grund til, at de ikke også kan være flotte at kigge på samtidig. På Bilka.dk kan du gå på opdagelse i en fin samling af viskestykker i forskellige farver og stilrene designs, der matcher dine præferencer og din indretning i køkkenet. Vores viskestykker er desuden i 100 % bomuld, der generelt har en høj absorberingsevne, hvilket gør dem ideelle til at tørre af våde overflader eller opvasken af med. 

 

Er dine viskestykker rene og klar til at tørre af? 

Når du render og tørrer skidt og snavs med mere op med viskestykket tiltrækker det naturligvis en masse bakterier. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at vaske viskestykkerne ofte og skifte dem hyppigt ud. Ved almindelig aftørring kan du sagtens have en hængende i et par dage, før du skifter den ud med et rent viskestykke. Skal du dog skal tørre salat, er det vigtigt at bruge et rent viskestykke, der også har fået en passende tur i vaskemaskinen. 

Generelt er det anbefalet at vaske viskestykker ved en så høj temperatur som muligt. Dog kan en længere vask på 60 grader være tilstrækkelig, da vaskemidlet også hjælper med at få bugt med de mulige bakterier i stoffet. Er der dog kommet kødsaft på viskestykket, er en vask ved 90 grader nødvendig for at få stoffet helt rent. De samme anbefalinger gælder desuden for karklude.