Karklude

Ethvert hjem har bruge for karklude: til at tørre af, gøre rent og meget andet. På Bilka.dk finder du karklude i 100 % bomuld og med flotte farver. Vælg mellem pakker med to eller tre karklude. Så er du sikker på at have nok klude til hverdagens mange behov. 

Find flotte karklude til hverdagens behov 

Rengøring er en vigtig del af dagligdagen derhjemme. Når børnene spilder på bordet, når det er tid til at støve af, rengøre køkken og badeværelse eller rydde op efter det store middagsselskab. I alle disse situationer er der som regel brug for en karklud eller to til at tage det værste, hvorefter du kan tørre af med et viskestykke. Med flotte og praktiske karklud lige ved hånden kan du sørge for orden og renlighed i hjemmet. 

På Bilka.dk har vi samlet et skønt udvalg af karklude i flere flotte farver, og vi har endda også strikkede varianter, der har en særlig visuel charme. For hvem siger, at en karklud skal være kedelig at se på?  

Vores karklude er også lavet i gode kvalitetsmaterialer såsom 100 % bomuld. Fordelen med en karklud i bomuld er, at materialet har en naturlig god absorberingsevne, og så kan det holde til en hel del. På den måde er du sikker på at få masser af glæde af din karklud - dag efter dag, vask efter vask.  

 

Gode råd ved vask og anvendelse af karklude 

Ønsker du en køkkentekstiler og et hjem, der alle er så rene som muligt? Så kan du med fordel bruge følgende tips til at sikre korrekt anvendelse af blandt andet dine karklude: 

  • Vask ved 60 eller 90 grader - Tit er et længere vaskeprogram på 60 grader tilstrækkelig. Dog er det en god idé at vaske ved 90 grader, hvis du har tørret eksempelvis kødsaft op med karkluden.  
  • Skift gerne karkluden dagligt - Du bør helst skifte den brugte karklud ud med en ren hver dag. Bakterierne hober sig nemlig hurtigt op i kluden, hvilket aldrig er til nogens fordel. Så smid den endelig blot til vask efter brug. 

 

Med disse par råd vil du få et renere og mere bakteriefrit hjem.